Gönüllü Öğrenciler Eğirdir'de

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Gönüllü Öğrenciler Eğirdir'de
Haberin Tarihi: 18.8.2014 10:18:00 - Okunma Sayısı:3123 defa okundu.

Uluslararası gönüllü gençlik kampı çerçevesinde İspanya, Japonya, Sırbistan, Çek Cumhuriyeti, Güney Kore, Rusya ve İtalya olmak üzere toplam 7 ülkeden gelen 20 yabancı öğrenci ilçemizde kamp yapıyor. Kampa 15 Eğirdir'li genç de katılıyor.

Gönüllü Öğrenciler Eğirdir’de

 

            Uluslararası gönüllü gençlik kampı çerçevesinde İspanya, Japonya, Sırbistan, Çek Cumhuriyeti, Güney Kore, Rusya ve İtalya olmak üzere toplam 7 ülkeden gelen 20 yabancı öğrenci ilçemizde kamp yapıyor. Kampa 15 Eğirdir’li genç de katılıyor.    

            Eğirdir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Gençlik Kampı Eğirdir’de geçtiğimiz cumartesi günü başladı. İlçemize gelen yabancı misafirler öncelikli olarak kent merkezini tanıma fırsatını buldular.

            16-31 Ağustos 2014 tarihleri arasında Eğirdir Belediyesinin ev sahipliğinde, gençlik servisleri merkezinin organizasyonu ile düzenlenen  gençlik kampına yurtiçi ve yurt dışından gönüllü 35 öğrenci katılıyor. 15 gün sürecek Kampa katılan öğrenciler Eğirdir Belediyesinin belirleyeceği bölgelerde kent temizliği, boyama, çit yapımı gibi faaliyetlerde bulunacaklar. Gönüllü öğrenciler bu faaliyetlerin yanı sıra ilçe merkezinde yaşayan öğrencilere dil eğitimi de vererek, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında da görev alacaklar. Ayrıca yurt dışından gelen öğrencilerin bölgemizi daha iyi tanıyabilmeleri amacıyla Çandır Yazılı Kanyon, Aksu Zindan Mağarası ve Eğirdir çevresine de geziler düzenlenecek.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap