Belediye Personeli Mahmut Özdoğan 22 Yıl Sonra Oğluna Kavuştu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Belediye Personeli Mahmut Özdoğan 22 Yıl Sonra Oğluna Kavuştu
Haberin Tarihi: 1.9.2014 17:01:00 - Okunma Sayısı:2849 defa okundu.

İlçemizin tanınmış simalarından Belediye Personeli Mahmut Özdoğan, 22 yıl önce evlatlık verdiği Kadir Sayak'a kavuştu.

Belediye Personeli Mahmut Özdoğan 22 Yıl Sonra Oğluna Kavuştu

 
İlçemizin tanınmış simalarından Belediye Personeli Mahmut Özdoğan, 22 yıl önce evlatlık verdiği Kadir Sayak’a kavuştu.

Belediye Personeli Mahmut Özdoğan, 22 yıl önce  10 aylık olan oğlu Kadir’i, Hanım-Mehmet Sayak ailesine evlatlık olarak verdi ve o günden beri oğlunu hiç görmedi.

Şuan İsviçre’de yaşayan Sayak ailesi oğullarının isteği üzerine Eğirdir’e geldiler. Bugün ilk defa babasına kavuşan Kadir, şimdi de kardeşlerini arıyor.  4 tane daha kardeşi olduğunu öğrenen Kadir Sayak, “inşallah onları da bulup, hasret gidereceğim”… dedi.

Yaşamını İsviçre’de sürdüren Kadir Sayak Diyanet İşleri’nin Cenaze Fonu’nda çalışıyor. Kadir’in ailesi 15 gün boyunca Denizli Tavas ilçesinde kalacaklarını belirterek “Kadir’imizi Mahmut Bey’den 10 aylıkken aldık. Onu gözümüz gibi bakarak büyüttük. Civan gibi delikanlı yaptık. Biz İsviçre’de yaşıyoruz. Kadirimiz annesine, babasına ve kardeşleriyle buluşmak istiyordu. İlk defa Eğirdir’e geldi. Babasına kavuştu. İnşallah kardeşlerini de bulup bu hasreti sona erdireceğiz” dediler.

İyi bir ailede topluma iyi bir evlat yetiştirdiklerini dile getiren baba Mehmet Sayak, “Kadirimizi çok iyi yetiştirdik. Topluma hayırlı evlat olmasını diliyorum. Bizim bu davranışımızın da  bizim gibi olan bütün ailelere örnek olmasını diliyorum” dedi.

Baba ve oğul’un buluşmasında oldukça duygulu anlar yaşayan aileler gözyaşlarını tutamadılar.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap