94 YAŞINDAKİ KADRİ GARAN, PAŞAMIZI ZİYARET ETİ...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,94 YAŞINDAKİ KADRİ GARAN, PAŞAMIZI ZİYARET ETİ...
Haberin Tarihi: 15.9.2014 17:44:00 - Okunma Sayısı:8855 defa okundu.

30 Ağustos Zafer Bayramı Eğirdir kutlama törenlerini ilgi ve coşku ile izleyen ve törenler sonunda Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Metin Akkaya'ya sarılıp, kucaklamasıyla tanıdığımız 94 yaşındaki saygıdeğer büyüğümüz Kadri Garan, bugün paşamız Tümg. Metin Akkaya'yı makamlarında ziyaret etti.

94 YAŞINDAKİ KADRİ GARAN, PAŞAMIZI ZİYARET ETİ…

TÜMG. METİN AKKAYA, GARAN'IN ELLERİNİ SAYGIYLA ÖPTÜ.

30 Ağustos Zafer Bayramı Eğirdir kutlama törenlerini ilgi ve coşku ile izleyen ve törenler sonunda Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümgeneral Metin Akkaya’ya sarılıp, kucaklamasıyla tanıdığımız 94 yaşındaki saygıdeğer büyüğümüz Kadri Garan, bugün saat 16.30'da paşamız Tümg. Metin Akkaya’yı makamlarında ziyaret etti.

Yanlarında saygıdeğer eşleri İsmet Garan, ADD Eğirdir İlçe Başkanı Erdoğan Öngün ve İstiklal Savaşı Gazisi torunları, Milli Hatibimiz İbrahim Sarıdaş ve Abdullah K. Sinan ile birlikte paşamızı ziyaret eden 1920 doğumlu Kadri Garan, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kurucusu, Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü gördüğü anları ve duygularını heyecanla, coşkuyla anlattı.

Paşamız, Tümg. Metin Akkaya, Kadri Garan büyüğümüzün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, kendilerini Antalya’daki evlerinde ziyaret edeceklerini söyledi.

 
 

Paşamız, Tümg. Metin Akkaya’nın saygı ve sevgiyle ellerini öptüğü Kadri Garan “Şuan dünyanın en mutlu insanıyım, paşamla beraberim. Allah ordumuzu ve devletimizi korusun” ifadeleriyle mutluluğunu dile getirdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap