TTF Başkanı Hamdi Güneş, Başkan Şengöl'e Övgüler Yağdırdı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TTF Başkanı Hamdi Güneş, Başkan Şengöl'e Övgüler Yağdırdı
Haberin Tarihi: 16.9.2014 10:25:00 - Okunma Sayısı:1307 defa okundu.

Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Eğirdir Gölü ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl'e övgüler yağdırdı.

TTF Başkanı Hamdi Güneş, Başkan Şengöl’e Övgüler Yağdırdı

 

            Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, Eğirdir Gölü ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e övgüler yağdırdı.

            Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, 12. Eğirdir Triatlon Final Yarışmalarıı için geldiği ilçemizde önemli açıklamalarda bulundu.  Eğirdir’deki yarışmanın Türkiye Finali olduğunu hatırlatan Güneş, “Eğirdir’de hiç ara vermeden 12’inci Triatlonumuzu gerçekleştiriyoruz. Ve Eğirdir bu rekoru kıran 2. Merkez. Eğirdir Gölü mükemmel bir göl. Buranın doğal güzelliklerine hayranız. Türkiye Triatlon Federasyonu olarak Eğirdir bizim için vazgeçilmez bir merkez. Sporcularımız da Eğirdir Gölü’nü seviyor ve burada yarışmaktan dolayı da çok mutlular. Eğirdir’in doğal güzelliklerini dünya çapında tanıtmak için spor iyi bir araç” dedi.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’e de övgüler yağdıran Triatlon Federasyonu Başkanı Güneş, “Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’ü daha önceki başkanlığı döneminden tanıyoruz. Kendisinin spora verdiği destek bizi oldukça mutlu ediyor. Yeniden göreve geldikten sonra Eğirdir’e triatlon yarışmalarının sözleşmesini imzalamak için gelmiştik. Bize, kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ve triatlon yarışmaları için ne yapılması gerekiyorsa yapılacağının sözünü vermişti. Eğirdir Belediye Başkanımız Ömer Şengöl’e, Kaymakamımıza, kamu kurum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

             Eğirdir’e tekrar Uluslararası yarışmaların verilip verilmeyeceğiyle ilgili de soruya Başkan Güneş, “Uluslar arası yarışmalar için şartlar ağırlaştı. Örneğin havalimanı, otel, vb. şartlar koyduk. Ancak Eğirdir’de Uluslar arası yarışmayı yapmayı isteriz. Önümüzdeki süreçte bu konuyu değerlendireceğiz. Bu güzelliklere kayıtsız kalamayız. Ayrıca bizleri de çok iyi ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap