Isparta Davraz Zirve Kampı Sona Erdi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Davraz Zirve Kampı Sona Erdi
Haberin Tarihi: 22.9.2014 09:43:00 - Okunma Sayısı:3707 defa okundu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yapılan, Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün koordine ettiği ve Süleyman Demirel Üniversitesi'nin ev sahipliği yaptığı Isparta Davraz Zirve Kampı 18 Ağustos 2014 tarihinde yapılan son kamp dönemi ile sona erdi.

Isparta Davraz Zirve Kampı Sona Erdi

 

            Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesinde yapılan, Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordine ettiği ve Süleyman Demirel Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı Isparta Davraz Zirve Kampı 18 Ağustos 2014 tarihinde yapılan son kamp dönemi ile sona erdi.

            07 Ağustos 2014 tarihinde başlayan İlimizde ilk defa yapılan Isparta Davraz Zirve Kampından ülkemizin dört bir tarafından gelen 900 genç faydalandı. 6 dönem halinde yapılan Davraz Zirve Kampında gençler İlimizi de yakından tanıma imkânı buldu.

            2000 metrede Davraz Dağı eteklerinde yapılan Davraz Zirve Kampında gençler vakitlerini paintball, okçuluk, oryantiring, doğa yürüyüşleri, el sanatları ve halk oyunları yaparak geçirirken Antalya ve Isparta’yı da gezdiler. Kamp ve kampçılık kültürünü öğrenen gençler kardeşlik, birlik ve beraberlik çerçevesi içinde kültür geceleri yaparak birbirlerini ve kültürlerini daha yakından tanıdılar.
 

            Zirve etkinliklerinin de yapıldığı Davraz Zirve Kampında gençler 2000 metreye telesiyej ile çıkıp Isparta’nın eşsiz güzelliklerine zirveden bakmanın zevkini yaşadılar. Güzel paylaşımların olduğu kampta gençler unutamayacakları rüya gibi bir altı gün yaşarlarken bu imkanları kendilerine sağlayan başta Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl  Müdürlüğü’ne teşekkürü bir borç bildiklerini ifade ettiler.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap