HEMŞEHRİMİZ ÖZEN, TBMM BAŞKANI CEMİL ÇİÇEK'E KURAN TAKDİM ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,HEMŞEHRİMİZ ÖZEN, TBMM BAŞKANI CEMİL ÇİÇEK'E KURAN TAKDİM ETTİ
Haberin Tarihi: 17.10.2014 16:09:00 - Okunma Sayısı:1825 defa okundu.

TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı Strateji Büro Sorumlusu olarak görev yapan Ispartalı hemşerimiz Dr. Hasan Özgür ÖZEN tarafından hazırlanan "Kurani Mucize Kelimeler" kitabı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek'e ve Başkan Vekili Ayşenur Bahçekapılı'ya takdim edildi.

HEMŞEHRİMİZ ÖZEN, TBMM BAŞKANI CEMİL ÇİÇEK’E KURAN TAKDİM ETTİ

 

"KURANÎ MUCİZE KELİMELER" KİTABI TBMM BAŞKANI CEMİL ÇİÇEK

VE BAŞKAN VEKİLİ AYŞENUR BAHÇEKAPILI’YA TAKDİM EDİLDİ.

 

            TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı Strateji Büro Sorumlusu olarak görev yapan Ispartalı hemşerimiz Dr. Hasan Özgür ÖZEN tarafından hazırlanan “Kurani Mucize Kelimeler” kitabı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek’e ve Başkan Vekili Ayşenur Bahçekapılı’ya takdim edildi.

            TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK, Kitabı hazırlayarak önemli bir esere imza atan Dr. ÖZEN'i tebrik etti.

 

            Dr. Hasan Özgür ÖZEN tarafından 5 yılık süreçte hazırlanarak, mucizekelimeler.com internet sitesi üzerinden piyasaya sürülen ve  Kur'an'ı farklı bir bakış açısıyla okuma fırsatı sunmasının yanında, ilk defa Kur’an’da geçen, tüm kelime ve kavramlarla ilgili ayetleri, bir arada okuyabilme imkanı sunan,  Diyanet İşleri Başkanlığının Meali kaynak kullanılarak, sözlük formatında hazırlanan 2246 sayfalık "KURANÎ MUCİZE KELİMELER" kitabı, TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK ve Başkanvekili Ayşenur BAHÇEKAPILI’ya takdim edildi.

            TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK, kitabı hazırlayarak önemli bir esere imza atan Dr. ÖZEN'i tebrik etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap