"KURANÎ MUCİZE KELİMELER" KİTABI MİLLETVEKİLİ ÖZEL'E TAKDİM EDİLDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"KURANÎ MUCİZE KELİMELER" KİTABI MİLLETVEKİLİ ÖZEL'E TAKDİM EDİLDİ
Haberin Tarihi: 24.10.2014 10:48:00 - Okunma Sayısı:3977 defa okundu.

İlk defa farklı bir formatta hazırlanan Kuran Meali Isparta Milletvekili Recep Özel'e Dr. Özen tarafından takdim edildi.

"KURANÎ MUCİZE KELİMELER" kitabı Milletvekili Özel’e Takdim Edildi

 

            İlk defa farklı bir formatta hazırlanan Kuran Meali Isparta Milletvekili Recep Özel’e Dr. Özen tarafından takdim edildi.

            Hemşerimiz, TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı Strateji Büro Sorumlusu olarak görev yapan Dr. Hasan Özgür ÖZEN tarafından 5 yılık süre zarfında hazırlanan "KURANÎ MUCİZE KELİMELER" kitabı mucizekelimeler.com internet sitesi üzerinden piyasaya sunuluyor. Kur’an’da geçen, tüm kelime ve kavramlarla ilgili ayetlerin bir arada okunabildiği,  Diyanet İşleri Başkanlığının Meali kaynak kullanılarak, farklı bir formatta hazırlanan ilk Kuran Meali olan 2246 sayfalık "KURANÎ MUCİZE KELİMELER" kitabı, Isparta Milletvekili Recep ÖZEL’e Dr. ÖZEN tarafından takdim edildi.

            Recep ÖZEL, bu özel çalışmanın başucu kitabı olarak sürekli yanımızda bulunması gereken bir eser olduğunu belirtti ve bu esere imza atan Dr. ÖZEN'i tebrik etti. ÖZEL, Hemşerilerimizin başarılarının tüm Ispartalılar gibi kendisini de gururlandığını belirterek, hemşerilerimizin başarılarını desteklemek adına tüm her türlü katkı sunmayı sürdüreceğini belirtti.  Dr. ÖZEN’e sonraki proje ve çalışmaları için başarılar diledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap