TARİHİ, KÜLTÜRÜ VE FOLKLORU İLE EĞİRDİR

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,TARİHİ, KÜLTÜRÜ VE FOLKLORU İLE EĞİRDİR
Haberin Tarihi: 29.10.2014 09:41:00 - Okunma Sayısı:3691 defa okundu.

Eğirdir'imizin emekli ve rahmetli öğretmenlerinden Cemal Tosun'un Eğirdir adetlerini ve yaşayışlarını içeren "Tarihi, Kültürü ve Folkloru ile Eğirdir" konulu yazıları Eğirdir Belediyesi tarafından bir kitap haline getirildi.

“TARİHİ, KÜLTÜRÜ VE FOLKLORU İLE EĞİRDİR” İSİMLİ KİTAP EĞİRDİR’LİLERLE BULUŞTU

 

            Eğirdir’imizin emekli ve rahmetli öğretmenlerinden Cemal Tosun’un Eğirdir adetlerini ve yaşayışlarını içeren “Tarihi, Kültürü ve Folkloru ile Eğirdir” konulu yazıları Eğirdir Belediyesi tarafından bir kitap haline getirildi. Cemal Tosun’un oğlu Prof. Dr. Cengiz Tosun’un imzasına açılan kitap,  Eğirdir Belediyesi’nin kültür armağanı olarak halkımıza ücretsiz olarak dağıtıldı.                           

            Eğirdir’imizin emekli ve rahmetli öğretmenlerinden Cemal Tosun’un 1972 yılında Eğirdir Göl Sesi Gazetesinde tefrika halinde başlattığı Eğirdir adetlerini ve yaşayışlarını içeren “Tarihi, Kültürü ve Folkloru ile Eğirdir” konulu yazıları Eğirdir Belediyesi tarafından bir kitap haline getirildi.

            Basımı Eğirdir Sinan Ofset tarafından gerçekleştirilen kitap, dün düzenlenen imza gününde Eğirdir’lilerle buluştu.

            Cemal Tosun’un oğlu Prof. Dr. Cengiz Tosun’un imzasına açılan kitap, 28 Ekim 2014 Salı günü saat 15.00’de Zabıta Müdürlüğü Lokali’nde Eğirdir Belediyesi’nin kültür armağanı olarak halkımıza ücretsiz olarak dağıtıldı.

        

    Cemal Tosun’un oğlu Prof. Dr. Cengiz Tosun, babasına ait “Tarihi, Kültürü ve Folkloru ile Eğirdir” isimli kitabı, imza törenine katılan Kaymakam Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Cumhuriyet Savcısı Doğan Adem Kurt, Yazar Nuri Güngör, Yazar Mustafa Şahin yanı sıra, öğrencilere ve hemşehrilerimize tek tek imzalayarak hediye etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap