Eğirdir Belediyesi'nden öğrencilere kültür armağanı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi'nden öğrencilere kültür armağanı
Haberin Tarihi: 5.11.2014 09:06:00 - Okunma Sayısı:2895 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi kültür faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Eğirdir Belediyesi'nin davetlisi olarak ilçemize gelecek olan Milas Belediyesi Tiyatro Ekibi ilköğrenim öğrencilerine yönelik ücretsiz tiyatro gösterisi sunacaklar.

Eğirdir Belediyesi’nden öğrencilere kültür armağanı

            Eğirdir Belediyesi kültür faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Eğirdir Belediyesi’nin davetlisi olarak ilçemize gelecek olan Milas Belediyesi Tiyatro Ekibi      ilköğrenim öğrencilerine yönelik ücretsiz tiyatro gösterisi sunacaklar.

            6 Kasım 2014 Perşembe günü saat 10.00 ve 13.30’da 2 seans olarak sahne alacak tiyatroda, aile terbiyesi, trafik levhaları ve temizlik konuları kuklalarla yapılacak gösterilerle öğrencilere aşılanacak. Öğrencilerin daha duyarlı bireyler olması için düzenlenecek olan tiyatroya Eğirdir Belediyesi, okullardan öğrencileri alarak Kervansaray Düğün Salonu’na götürecek.

            Ücretsiz olarak gerçekleşecek tiyatro faaliyeti ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “Öğrencilerimizin daha bilgili ve daha duyarlı olmaları için Belediye olarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. İlköğrenim öğrencilerine yönelik ücretsiz olarak tiyatro gösterisi yapılacak. Tiyatro gösterisinde aile terbiyesi, trafik levhaları ve temizlik konularında eğitim de verilmiş olacak. Öğrencilerimizin hoşça zaman geçirirken, aynı zaman da bilgilenmiş olacaklar.” dedi.

            Başkan Şengöl, bu gibi faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirtti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap