Öğrenciler kuklalara hayran kaldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Öğrenciler kuklalara hayran kaldı
Haberin Tarihi: 7.11.2014 11:32:00 - Okunma Sayısı:3100 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi'nin öğrencilere kültür armağanı büyük beğeni topladı. Kuklalar öğrencilerin ilgi odağı oldu.

Öğrenciler kuklalara hayran kaldı

 

            Eğirdir Belediyesi’nin öğrencilere kültür armağanı büyük beğeni topladı. Kuklalar öğrencilerin ilgi odağı oldu.

            Eğirdir Belediyesi tarafından ilköğrenim öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen tiyatro gösterisi büyük beğeni kazandı. Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl, tiyatroyu öğrencilerle birlikte keyifle izlediler.

x

            Eğirdir Belediyesi’nin davetlisi olarak ilçeye gelen Milas Belediyesi Tiyatro Ekibi ilköğrenim öğrencilere yönelik tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.

            6 Kasım 2014 Perşembe günü saat 10.00 ve 13.30’da 2 seans olarak sahne alan tiyatro, hem eğlendirdi hem de bilgilendirdi.

            Öğrencilerin daha duyarlı bireyler olması için düzenlenen tiyatroya Eğirdir Belediyesi otobüsleri ile okullarından alınan öğrenciler Kervansaray Düğün Salonu’na götürüldü.

            Ücretsiz olarak gerçekleşen tiyatro faaliyeti ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “Çocuklarımızın mutlu olması bizi mutlu ediyor. Öğrencilerimiz daha bilgili ve daha duyarlı olmaları için Belediye olarak görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz.

            İlköğrenim öğrencilerine yönelik bu tiyatro gösterisini düzenledik. Tiyatro gösterisinde çocuklarımız neşeli dakikalar yaşadılar. Öğrencilerimiz hoşça zaman geçirirken, aynı zamanda bilgilenmiş oldular. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

            Başkan Şengöl, öğrencilerin katılımının yoğun olduğu tiyatro gösterisinin ilgiyle izlenmesinden dolayı memnuniyetini belirterek, bu gibi faaliyetlerin artarak devam edeceğini belirtti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap