Sabancı Üniversitesi, Ispartalı öğrencileri bekliyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Sabancı Üniversitesi, Ispartalı öğrencileri bekliyor
Haberin Tarihi: 4.7.2013 09:55:00 - Okunma Sayısı:1259 defa okundu.

Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl, 3 -18 Temmuz 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Sabancı Üniversitesi, Ispartalı öğrencileri bekliyor

 

            Sabancı Üniversitesi Tanıtım Günleri bu yıl, 3 – 18 Temmuz 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

            Ispartalı üniversite adayları için gerçek kampus ortamı map.sabanciuniv.edu’da!

            Türkiyenin ilk sosyal haritası map.sabanciuniv.edu her zaman kampusu ziyaret imkanı bulamayan öğrenciler için gerçek üniversite deneyimini internet ortamına taşıyor. Üniversite adaylarına, velilere ve rehber öğretmenlere üniversiteyi dijital ortamda gezdirme fırsatı sunuyor.

            Sabancı Üniversitesi’nin sosyal haritasına map.sabanciuniv.edu adresinden ulaşabilecek olan adaylar ana sayfadan, “Kampüsü Tanı, Kendini Keşfet” sekmesinden girerek, Atatük Anı Yazıtı, Ana Kapı, Rektörlük, Temel Geliştirme ve Diller Okulu, Bilgi Merkezi, Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (SUNUM), Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Yönetim Bilimleri Fakültesi, Amfitiyatro, Üniversite Merkezi, Kafeler Bölgesi, Lojmanlar, Yurtlar, Rektör Evi, Spor Merkezi, Gösteri Merkezi, Göl, Hangar Cafe, Servisler Bölgesi ve İşletme Merkezi’ gibi ünviersitesinin tüm birimleri için ilgili binalar  üzerine tıklayarak buralarla ilgili detaylı bilgi alabilecekler.

            Tanıtım videoları ile desteklenen haritada sayrıca “SoruSU Olan” uygulaması ile ziyaretçiler, facebook üzerinden Sabancı Üniversitesi ile ilgili merak ettikleri tüm konular hakkında sorular sorabiliyorlarve aynı gün içinde yanıt bulabiliyorlar.

           

Sabancı Üniversitesi

Tanıtım Günleri

Tuzla Kampüsü’ne

ulaşım imkanları

            Sabancı Üniversitesi, akademik programları, eğitim olanakları, burs seçenekleri ve kampüs imkânları hakkında adaylara ve ailelere bilgilendirmek amacıyla “Tanıtım Günleri” gerçekleştiriyor. 3- 18 Temmuz 2013 tarihleri arasında, Sabancı Üniversitesi’nin Tuzla’daki kampüsünde düzenlenecek “Tanıtım Günleri”ne öğrenciler ve aileleri Cumartesi ve Pazar günleri de dahil olmak üzere her gün katılabilecekler.

            Tanıtım Programı, kampüs turunu da kapsayacak şekilde 10:00-13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Tanıtım programı; tanıtım filminin gösterildiği, kontenjanlar ve tercih, burslar ile ders dışı yaşam – öğrenci kulüpleri, spor aktiviteleri, Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi, kampüs olanakları gibi konularda bilgilerin verildiği tanıtım sunumları ile başlayacak. Ardından adaylara akademik yaşamın anlatıldığı bölümde Sabancı Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Berker, eğitim sistemi hakkında bilgi verecek. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Menceloğlu, Sanat ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Baç ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nakiye Avdan Boyacıgiller de fakülteler ve programları konusunda bilgi verecekler. Soru-cevap bölümünün ardından, fakülte standları ve tanıtım masalarında da aday öğrenciler detaylı bilgi alabilecekler. Program kampüs turunun ardından sona erecek.

            Sabancı Üniversitesinin Tuzla kampüsünde gerçekleştirilecek Tanıtım Programına katılabilmek için İstanbul içinden kullanılabilecek ücretsiz servisler, Avrupa Yakası için 03 Temmuz – 08 Temmuz 2013 tarihleri arasında saat 08:45’te 4. Levent Akbank Şubesi önünden 08 Temmuz – 18 Temmuz arası ise aynı saatte Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nin sırasında bulunan AVIS önünden hareket edecek. Lütfen,  ulaşım imkanlarındaki olası değişiklikler için tercih dönemi boyunca www.sabanciuniv.edu ve susocial.sabanciuniv.edu adresindeki duyuruları takip ediniz.

            Anadolu Yakası için ise 03-18 Temmuz 2013 tarihleri arasında saat 09:00’da Kadıköy Rıhtım Caddesi Sahil Mevkii Deniz Otel yanındaki Simit Sarayı önünden hareket edecekler. 4. Levent, Taksim ve Kadıköy’e dönüşler ise saat 13:30’da gerçekleşecek.

            Sabancı Üniversitesi internet ve sosyal ağ adresleri:

www.sabanciuniv.edu

map.sabanciuniv.edu

susocial.sabanciuniv.edu

www.twitter.com/sabanciu

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap