"Atatürk" Konulu Yarışmalarda Derece Alanlar Ödüllendirildi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,"Atatürk"  Konulu Yarışmalarda Derece Alanlar Ödüllendirildi
Haberin Tarihi: 11.11.2014 10:10:00 - Okunma Sayısı:2927 defa okundu.

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 76'ncı yıldönümü dolayısıyla düzenlenen "Atatürk" konulu şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye girenler ödüllendirildi.

“Atatürk” Konulu Yarışmalarda Derece Alanlar Ödüllendirildi

 

            Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76’ncı yıldönümü dolayısıyla düzenlenen “Atatürk” konulu şiir yarışmasında birinci olan M. Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Büşra Büyükköse’ye, kompozisyon yarışmasında birinci olan Eğirdir İHL öğrencisi Emin Öztürk’e, resim yarışmasında birinci olan M. Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Yıldız Çot’a ödüllerini Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz verdi.

            Şiir yarışmasında ikinci olan M. Akif Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Adil Furkan Aksu’ya, Kompozisyon yarışmasında ikinci olan Eğirder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi İzzet Güleryüz’e, Resim yarışmasında ikinci olan M. Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Hüseyin Yüksel’e ödüllerini Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümg. Metin Akkaya verdi.
 

            Şiir yarışmasında üçüncü olan M. Yaşar Şapçı Ortaokulu öğrencisi Tuana Demirbilek’e, kompozisyon yarışmasında üçüncü olan Eğirdir İHL öğrencisi Zeliha Uylaş’a, Resim yarışmasında üçüncü olan M. Akif Ersoy İlkokulu öğrencisi Boran Turgut’a ödüllerini Belediye Başkanı Ömer Şengöl verdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap