MARİM, ISPARTA FUARINDA STAND AÇTI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MARİM, ISPARTA FUARINDA STAND AÇTI
Haberin Tarihi: 19.11.2014 09:09:00 - Okunma Sayısı:3196 defa okundu.

Isparta'da 13-16 Kasım 2014 tarihleri arasında 10.su düzenlenen Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı Süleyman Demirel Kongre merkezinde açıldı.

MARİM, ISPARTA FUARINDA STAND AÇTI

 

            Isparta’da 13-16 Kasım 2014 tarihleri arasında 10.su düzenlenen Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı Süleyman Demirel Kongre merkezinde açıldı.

            Fuarda Meyvecilik Araştırma İstasyon Müdürlüğü stand açtı.

            4 gün süren fuar boyunca standa görevli bulunan kurum personeli Isparta halkına, meyve üretimi yapmak isteyen Isparta ve çevre illerden gelen üretici gruplarına, ziraat fakültesi ve diğer öğrencilere hem kurum çalışmalarını anlattılar hem de meyve yetiştiriciliği ile ilgili bilgiler verdiler

            Meyvecilik Araştırma İstasyon Müdürlüğü standını başta Isparta Valisi Vahdettin ÖZKAN, Isparta Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Cenk ŞÖLEN olmak üzere çok sayıda kişi ziyaret etti.

            MARİM Müdürü İsa EREN yaptığı açıklamada, bu tür fuarların kurumda yapılan çalışmaların teknik eleman ve üreticilere aktarılması açısından oldukça önemli olduğunu ve kurum olarak Isparta’ da düzenlenen Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarına oldukça önem verdiklerini. Bu nedenle de önümüzdeki yıllarda da katılacaklarını söyledi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap