PEMBE ASLINDA SİYAHTIR BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,PEMBE ASLINDA SİYAHTIR BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Haberin Tarihi: 22.11.2014 09:19:00 - Okunma Sayısı:3038 defa okundu.

"Pembe Aslında Siyahtır" isimli tiyatro gösterisinde uyuşturucunun zararları anlatıldı.

PEMBE ASLINDA SİYAHTIR BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

 

            “Pembe Aslında Siyahtır” isimli tiyatro gösterisinde uyuşturucunun zararları anlatıldı. 4 seans olarak izleyici ile buluşan Pembe Aslında Siyahtır isimli tiyatronun son seansına Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda kurs gören astsubaylar ile er ve erbaşlar katıldı.

            Eğirdir Belediyesi kültür hizmeti olan “Pembe Aslına Siyahtır” isimli tiyatro büyük beğeni kazandı. 

            Eğirdir Belediyesi tarafından Kervansaray Düğün Salonu’nda ilçedeki Orta ve Lise okullarında öğrenim gören öğrencilere yönelik uyuşturucunun olumsuz etkilerini konu edinen “Pembe Aslında Siyahtır” isimli tiyatro gösterisinin son seansı Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı’nda kurs gören astsubaylar ile er ve erbaşlar için sahne aldı.

            'Pembe Aslında Siyahtır' adlı tiyatro gösterisinde, uyuşturucunun topluma, aileye ve bireye olan olumsuz etkileri konu alındı. Belediye Başkanı Ömer Şengöl, tiyatro sonunda Tiyatro ekibi gösterdikleri oyunculuktan dolayı tebrik etti.  Başkan Şengöl, “bu gibi faaliyetlerimiz artarak devam edecek.  Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulmasını tiyatrocu arkadaşlarımız kendi dillerinde sizlere anlatmaya çalıştılar. Bu uyuşturucu illetinden Türk gençliğinin çabucak kurtulması tek dileğimizdir. Tiyatrocu arkadaşlarımız bize bu projeyi sunduğunda 3 seans olarak anlaşmıştık. Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığımızın askerlerimiz de izlesin talebi ile 4’e çıkardık. Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Tiyatro ekibini de sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer almalarından dolayı kutluyorum” dedi

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap