Eğirdir Belediyesi, Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir Belediyesi, Travel Turkey  İzmir Turizm Fuarı'nda
Haberin Tarihi: 2.12.2014 10:17:00 - Okunma Sayısı:2893 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi, ilçenin tanıtımı için önemli bulduğu fuarlara katılımını sürdürüyor.

Eğirdir Belediyesi, Travel Turkey  İzmir Turizm Fuarı’nda

 

            Eğirdir Belediyesi, ilçenin tanıtımı için önemli bulduğu fuarlara katılımını sürdürüyor.

            Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. ve İZFAŞ ortaklığı ile bu yıl 8. kez düzenlenecek uluslararası "Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı" 04 – 07 Aralık 2014 tarihleri arasında, İzmir Uluslararası Fuar alanında gerçekleşecek.

            Tüm dünyayı etkileyen ekonomik krize rağmen büyümesini sürdüren Türk ve dünya turizm sektörünün; etkin konferans programı, başarılı organizasyonu ve  seçkin konukları ile ön plana çıkan ve en önemli buluşma noktalarından  biri olan Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Konferansı, İTALYA’nın PARTNER ÜLKE olarak katılımıyla 2014 senesinde de; 5 salonda 900’ün üzerinde firma ve ciddi sayıda yurtiçi ve yurtdışı katılımıyla  büyümeye, katılımcılarına fırsatlar sunmaya ve dünya turizm sektöründe ününü artırmaya devam ediyor. Eğirdir Belediyesi fırsattan istifade etmek için yoğun katılımın gerçekleştiği İzmir Fuarı’nda yerini alacak.

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “Fırsatları değerlendirerek, ilçemizi daha çok tanıtmak için çalışıyoruz. İlçemize ne kadar çok turist getirebiliriz diye uğraş gösteriyoruz. Uluslararası fuarlarda yerimizi alarak ilçemizi en iyi şekilde tanıtıyoruz. İzmir Fuarı tanıtım için önemli fuarlardan biri. İzmir’de yapılacak fuara, gerek yurtiçinde gerekse de yurtdışından katılımcı ve ziyaretçiler çok fazla oluyor. Biz de bu fırsattan istifade etmek için standımızı açıyoruz ve ilçemizi en iyi şekilde tanıtacağız” dedi.

            Başkan Şengöl, “04 – 07 Aralık 2014 tarihleri arasında, İzmir Uluslararası Fuar alanında gerçekleşecek fuara bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz.” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap