Başkan Şengöl'e hem ziyaret, hem ticaret

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Başkan Şengöl'e hem ziyaret, hem ticaret
Haberin Tarihi: 5.12.2014 10:18:00 - Okunma Sayısı:1560 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamında ziyaret eden işitme engelli Ramazan Öztürk, yaptığı nezaket ziyareti sonrasında Milli Piyango bileti de satmayı ihmal etmedi.

Başkan Şengöl’e hem ziyaret, hem ticaret

 

            Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamında ziyaret eden işitme engelli Ramazan Öztürk, yaptığı nezaket ziyareti sonrasında Milli Piyango bileti de satmayı ihmal etmedi.

            Dünya Engelliler Günü’nde Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ün misafiri olan Ramazan Öztürk, 2011 yılında Isparta’ya isabet eden bileti satarak ilgi odağı olmuştu. Yılbaşı bileti satışı yapan işitme engelli Ramazan Öztürk, Başkan Şengöl’e yaptığı ziyarette 4 adet de bilet sattı.

            Belediye Başkanı Ömer Şengöl, “Hepimiz birer engelli adayıyız. Kimileri doğuştan engelli olarak dünyaya gelse de, herkesin her an engelli olabilme ihtimali var. Engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri hep birlikte kaldırmalıyız. Engelli kardeşlerimize her zaman her alanda sahip çıkmalıyız. Ziyaretime gelen işitme engelli kardeşimiz Ramazan Öztürk, çalışıyor ve evine ekmek götürebilmek için para kazanıyor. Bizim de çorbada tuzumuz olsun diye kendisinden bilet aldık. Ramazan Öztürk kardeşimizin ziyareti vesilesiyle bütün Engelli kardeşlerimizin gününü kutluyoruz. Sadece bir gün değil her gün engelli kardeşlerimizin yanındayız” dedi.

            Ramazan Öztürk ile Başkan Şengöl’ün arasındaki diyalogları Belediye Basın Bürosu’nun değerli çalışanı Osman Bıyıklı tercüme etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap