GELENDOST'TA "EDEBİYAT VE YAZARLIK GENEL SÖYLEŞİ" KONFERANSI DÜZENLENDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,GELENDOST'TA "EDEBİYAT VE YAZARLIK GENEL SÖYLEŞİ"  KONFERANSI DÜZENLENDİ
Haberin Tarihi: 8.12.2014 09:30:00 - Okunma Sayısı:2125 defa okundu.

Gelendost İlçe Milli Eğitim Müdürlü tarafından Şehit Erhan Cakmak İlk Öğretim Okulu Konferans salonunda Edirne Lisesi Edebiyat Öğretmeni ve yazar Tuba YAVUZ'un konuşmacı olarak katıldığı, "EDEBİYAT VE YAZARLIK GENEL SÖYLEŞİ" konulu konferans düzenledi.

GELENDOST’TA “EDEBİYAT VE YAZARLIK GENEL SÖYLEŞİ” KONFERANSI DÜZENLENDİ

 

            Gelendost İlçe Milli Eğitim Müdürlü tarafından Şehit Erhan Cakmak İlk Öğretim Okulu Konferans salonunda  Edirne Lisesi Edebiyat Öğretmeni ve  yazar Tuba YAVUZ’un konuşmacı olarak katıldığı, “EDEBİYAT VE YAZARLIK GENEL SÖYLEŞİ” konulu konferans düzenledi.

     

            Şehit Erhan Cakmak Orta Okulu 8. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen konferansta bir konuşma yapan  Gelendost İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Çevik: “böyle söyleşilerin  öğrencilerimize eğitimsel katkısı büyüktür. Öğrencilerimize kaliteli eğitim ve başarı elde etmek için çalışmalarımız devam ediyor. Edirne'den özel davet ettiğimiz ve davetimize teşvik edip gelen Edirne Lisesi Edebiyat Öğretmeni ve  yazar Tuba YAVUZ öğretmenimize teşekkür ederiz. Ayrıca eğitime her alanda destek veren ve konferansa katkıda bulunan  belediye başkanımız Mehmet Sezgin’e de teşekkür ederiz.” dedi.

            Tuba YAVUZ söyleşinin  sonunda öğrencilere kitap imzaladı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap