ESNAFIMIZ TEPKİLİ!... EĞİRDİR'DE ÇAY, 3.5 TL. DEĞİL...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ESNAFIMIZ TEPKİLİ!... EĞİRDİR'DE ÇAY, 3.5 TL. DEĞİL...
Haberin Tarihi: 29.12.2014 09:38:00 - Okunma Sayısı:2948 defa okundu.

İlçemizde zaman zaman yayınlanan bir gazetede ve bunun internet sitesinde yer alan "Eğirdir'de çay 3.5 TL. olur mu?" başlıklı haber ilçe esnafımızın büyük tepkisine yolaçtı.

ESNAFIMIZ TEPKİLİ!...

 

EĞİRDİR’DE ÇAY, 3.5 TL. DEĞİL...

 

            İlçemizde zaman zaman yayınlanan bir gazetede ve bunun internet sitesinde yer alan “Eğirdir’de çay 3.5 TL. olur mu?” başlıklı haber ilçe esnafımızın büyük tepkisine yolaçtı.

            Eğirdir’de vatani görevini yapan bir askerimizin babasının yazdığı mesajın internette yayınlanması üzerine, özellikle yabancı vatandaşlarımızın Eğirdir’de bir bardak çayın 3.5 TL. olduğu düşüncesine vardığını anlatan esnafımız, bu yayının Eğirdir esnafı için bir talihsizlik olduğunu, Eğirdir’de kahvelerde bir bardak çayın 50-75 kuruşa, işletmelerimizde ise büyük bardak çayın 1 liraya satıldığını söylediler.

            Konu ile ilgili olarak Gazetemize açıklamada bulunan ilçemizdeki BÜFEDEYİM Cafenin sahibi hemşehrimiz Tahir Gülkaya, ilçemize gelen misafirlerin ilk önce çay fiyatını sormaya başladıklarını ve “burada çay 3.5 Liraymış” diye şikayette bulunduklarını söyledi.

            Yeni dekoruyla ilçemizin güzide bir işletmesi haline gelen Büfedeyim’in sahibi Gülkaya, “açıldığımızdan beri büyük bardak çayı 1 liraya satıyoruz. İşletmemizde yerli-yabancı ayrımı olmaz. Fiyat listelerimiz her masada var. Eğirdir’de çayı kim 3.5 liraya satıyorsa o kişi veya işletme açıklansın. Bizim gibi ilçemizde pek çok işletme var. Hepsi zan altında kalmış durumda. Böyle milliyetçilik, Eğirdirseverlik olmaz! Bu, Eğirdir esnafını kötülemekten başka bir şey değildir. Esnaf Odamızdan, Belediye Zabıtasının açıklama bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap