BAŞKAN ÖZMERAL, İLK İFTARINI İFTAR ÇADIRI'NDA AÇTI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,BAŞKAN ÖZMERAL, İLK İFTARINI İFTAR ÇADIRI'NDA AÇTI
Haberin Tarihi: 11.7.2013 10:18:00 - Okunma Sayısı:1642 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilk iftarını iftar çadırında açtı.

BAŞKAN ÖZMERAL, İLK İFTARINI İFTAR ÇADIRI’NDA AÇTI

 

            Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, her yıl olduğu gibi bu yıl da ilk iftarını iftar çadırında açtı.

            Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde Onbir Ayın Sultanı olan Ramazan Ayının ilk gününde Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, iftarını 5. yılında yine hizmet veren iftar çadırında açtı.

            Halkın katkı ve destekleriyle Eğirdir Belediyesi’nin öncülüğünde tarihinde ilk defa 2009 yılında başlatılan iftar çadırı uygulaması aralıksız olarak 5. yılında da devam ediyor. 

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, iftar çadırına gelen vatandaşların masalarına tek tek uğrayarak hal hatır sordu ve Ramazan-ı Şerif’in hayırlı geçmesini temenni etti.

            En yaşlısından en küçük çocuğuna kadar katılımın olduğu iftar çadırında Başkan Özmeral, hizmet veren personele ve dua okuyan Hoca Efendiye teşekkür etti.

            Başkan Özmeral, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde Onbir Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı’nın Yüce İslam Âlemine, Aziz Türk Milletimize, saygıdeğer halkımıza ve bütün insanlığa hayırlara vesile olmasını Cenâb-ı Allah’dan niyaz ederim. Saygıdeğer halkımızın katkı ve destekleriyle 5. yılında belediyemizin öncülüğündeki iftar çadırı hizmetlerimiz ramazan ayı boyunca devam edecektir. Muhterem halkımızın birleşip, bütünleştiği ve kaynaştığı iftar sofrası herkese açıktır” dedi.

            İftar vakti Eğirdir’e başka yerlerden gelen yabancıların İftar Çadırı’nda iftarlarını açmaları ayrıca çarşı esnaflarının yanı sıra misafir olarak Emekli Albay Mehmet Kaş’ın da birlikte olması Başkan Özmeral’i sevindirdi.

            İftar Çadırı’na gelemeyen yaşlı ve ihtiyaç sahiplerine Belediye personeli iftar yemeklerini evlerine götürerek güzel bir hizmeti yerine getiriyor. 

            Belediye’den İftar Çadırı sorumlusu olarak  Hal Müdürü Eşref Çatal ve Belediye Özel Kalem Sorumlusu Bayram Yılmaztürk hizmet veriyorlar.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap