Köylerimizin Çöplerini Eğirdir Belediyesi Alıyor...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Köylerimizin Çöplerini Eğirdir Belediyesi Alıyor...
Haberin Tarihi: 19.8.2019 13:09:23 - Okunma Sayısı:2859 defa okundu.

Yukarı Gökdere Köyü Muhtarı Ahmet Sarı'da köylerimizdeki çöplerin Eğirdir belediyesi tarafından, bekletilmeden alınmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Köylerimizin Çöplerini Eğirdir Belediyesi Alıyor...

Eğirdir Belediyesi ile Isparta İl Özel İdaresi arasında yapılan protokol gereğince, ilçemize bağlı 29 köyden 24'ünün çöpleri, Eğirdir Belediyesi ekipleri tarafından alınmaya başlanıldı.

Konu ile ilgili olarak gazetemize bilgi veren Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, Sevinçbey, Bademli, Beydere, Barla ve Bağören köylerinin şu an için güzergah dışında kaldığını, ancak diğer 24 köyümüzün çöplerinin Eğirdir Belediyesi ekipleri tarafından alınarak, Isparta Koçtepe Katı Atık Toplama Merkezi'ne götürüldüğünü belirtti.

Bugün gazetemizi ziyaret eden Yukarı Gökdere Köyü Muhtarı Ahmet Sarı'da köylerimizdeki çöplerin Eğirdir belediyesi tarafından, bekletilmeden alınmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Isparta İl Özel İdaresi ile Eğirdir Belediyesi arasında yapılan protokole destek veren Ak Parti Isparta Milletvekilleri Recep Özel, S. Sadi Bilgiç ve Mehmet Uğur Gökgöz ile Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mahmut Zadeoğlu'na, köy muhtarları adına teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap