Rektör Diler, İlçe Belediye Başkanlarını ve MYO Müdürlerini Misafir Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Rektör Diler, İlçe Belediye Başkanlarını ve MYO Müdürlerini Misafir Etti
Haberin Tarihi: 12.9.2019 13:31:58 - Okunma Sayısı:2590 defa okundu.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök de katıldı.

Rektör Diler, İlçe Belediye Başkanlarını ve MYO Müdürlerini Misafir Etti

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, İlçe Belediye Başkanları ve Meslek Yüksekokullarının müdürleri ile bir araya geldi.

ISUBÜ Rektörlük binasında gerçekleşen toplantıya Üniversite yönetimi, İlçe Belediye Başkanları ve ilçelerde eğitim öğretim veren ISUBÜ’ye bağlı Meslek Yüksekokullarının İdarecileri katılım sağladı.

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler’in İlçe Belediye Başkanları ve Meslek Yüksekokullarının müdürleri toplantısına Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök de katıldı.

Rektör Diler, İlçelerde daha kaliteli eğitim ve hizmet verebilmek adına güzel bir toplantı gerçekleştirildiği belirtilirken, Belediye Başkanlarına, MYO’lara verdikleri destekler için teşekkür edildi, işbirliklerinin devam etmesi temennisinde bulunuldu. 

Üniversite yönetimi, Belediye Başkanları ve MYO idarecilerinin karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğu toplantı, soru ve görüşlerin ardından sona erdi.

 ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, İlçe Belediye Başkanlarına ve MYO Müdürlerine katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap