Kaymakam ÇELİK, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Huzurevini Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam ÇELİK, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Huzurevini Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 24.10.2019 14:42:49 - Okunma Sayısı:1343 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, bugün İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Huzurevine giderek denetimlerde bulundu.

Kaymakam ÇELİK, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Huzurevini Ziyaret Etti

Eğirdir Kaymakamı Adem ÇELİK, bugün İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Huzurevine giderek denetimlerde bulundu.

İlk olarak Eğirdir Halk Eğitim Merkezi’ne giden Kaymakam ÇELİK, burada kendisini karşılayan kurum müdürü Ali ŞANAL ile derslikleri gezerek eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti. Burada kursiyerlerle ve eğitmenlerle sohbet eden Kaymakam Adem ÇELİK, üretilen el sanatları ürünleri hakkında bilgi aldı.

Derslikler ve binada yaptığı incelemelerin ardından evrak denetimi gerçekleştiren Kaymakam Adem ÇELİK; personel, acil durum planı, kurslar ve kursiyer sayısı yönünden denetimde bulundu. Özellikle köylerde açılan kursların çeşitlendirilmesi ve kursiyer sayısında artış sağlanmasını isteyen Kaymakam ÇELİK, saha çalışmalarına ağırlık verilmesi talimatında bulundu.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğündeki denetiminin ardından Huzurevi Müdürlüğüne hareket eden Kaymakam Adem ÇELİK, burada huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

Huzurevinde ikamet eden yaşlılarımızla birebir ilgilenen Kaymakam ÇELİK, huzurevi imkanlarından memnun olup olmadıklarına dair sorular yöneltti. Huzurevi sakinlerimizin odalarını gezerek binanın fiziki imkanları hususunda da incelemelerde bulunan Kaymakam ÇELİK; Kütüphane, yemek salonu ve dinlenme alanlarını gezerek denetimini tamamladı.

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap