Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy Eğirdir'de Çalışmaları Yerinde Denetledi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy  Eğirdir'de Çalışmaları Yerinde Denetledi
Haberin Tarihi: 4.11.2019 11:51:21 - Okunma Sayısı:3493 defa okundu.

Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy Eğirdir Fidanlık Müdürlüğü ve Eğirdir İşletme Müdürlüğüne ziyarette bulunarak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

ISPARTA ORMAN BÖLGE MÜDÜRÜ REFİK ULUSOY

EĞİRDİR'DE ÇALIŞMALARI YERİNDE DENETLEDİ


Isparta Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy Eğirdir Fidanlık Müdürlüğü, Eğirdir İşletme Müdürlüğü ve Aksu-Avşar Şefliğine ziyarette bulunarak çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Bölge Müdürü Refik Ulusoy Eğirdir Fidanlık Müdürlüğünün tüm çalışmalarını yerinde görerek denetledi. Ulusoy, İbreli ve yapraklı fidan üretim yastıkları, lavanta fidan üretim, boylu fidan üretimi çalışmaları konusunda Fidanlık Müdürü İsmet Dokur’dan bilgi alarak, lavanta fidan talebinin arttığını bu nedenle 2020 yılında lavanta fidanı üretiminin arttırılması ve diğer hususlarda talimatta bulunarak yapılan çalışmalar için tüm ekibe teşekkür etti.
Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Eğirdir Fidanlık Müdürlüğünden sonra Eğirdir Orman İşletme Müdürlüğünü de ziyaret etti. Eğirdir Orman İşletme Müdürü Zafer Korkmaz’dan kurumun çalışmaları, 2019 yılı program ve uygulamalarıyla ilgili bilgilendirme yapıldı.  Mevcut durumla ilgili değerlendirildiği ziyarette ayrıca 2020 yılı çalışmalarıyla ilgili yapılmış olan ön çalışmalar ve 2020 yılında gerçekleştirilecek olan programlarla ilgili yol haritası belirlendi.
Bölge Müdürü Ulusoy, daha sonra Aksu-Avşar İşletme Şefliğini ziyaret etti ve personelle tanışarak İşletme Şefi Mustafa Korkmaz’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Ayrıca 2019 yılı programlarının tam olarak gerçekleştirilmesiyle ilgili talimatta bulunarak yapılan başarılı çalışmalarla ilgili tüm personele teşekkür etti.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap