Atatürk’e Mektup Yazdılar, Ödülleri Aldılar

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Atatürk’e Mektup Yazdılar, Ödülleri Aldılar
Haberin Tarihi: 10.11.2019 14:08:22 - Okunma Sayısı:3839 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi'nden Anıtkabir Gezisi...

ATATÜRK’E MEKTUP YAZDILAR, ÖDÜLLERİ ALDILAR

Devletimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 81’nci yıldönümü dolayısıyla Eğirdir Belediyesi tarafından “Atatürk’e Mektup” konulu bir yarışma düzenlendi. Düzenlenen yarışma sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

“Atatürk’e Mektup” konulu yarışmada birinci olan Süleyman Demirel İlkokulu öğrencilerinden Gökçe Akın’a,  Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden  Damla Eylül Çakmakçı’ya, Nafiz Yürekli MTAL öğrencilerinden Ayfer Gezgin’e ödüllerini Kaymakam Adem Çelik takdim etti.

“ Atatürk’e Mektup” konulu yarışmada ikinci olan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencilerinden Berra Sağlam’a, Gökçehöyük Ortaokulu öğrencilerinden Gizem Yavuz’a, Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Ezgi Eroğlu’na ödüllerini Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Budakçı takdim etti.

“Atatürk’e Mektup” konulu yarışmada üçüncü olan Muazzez ve Yaşar Şapçı İlkokulu öğrencilerinden Ervanur Kolancı’ya, Süleyman Demirel Ortaokulu öğrencilerinden Özgür Altay Kartal’a, Eğirdir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Hatice Ertunç’a ödüllerini Belediye Başkanı Veli Gök takdim etti.

EĞİRDİR BELEDİYESİ'NDEN ANITKABİR GEZİSİ...

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 10 Kasım "Atatürk'e Mektup" yarışmalarında dereceye giren öğrenciler için ödül olarak önümüzdeki haftalar içerisinde Eğirdir Belediyesi tarafından Anıtkabir gezisi düzenlenecek. Öğrencilerin ödül biletlerini Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök takdim etti.

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi
  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap