Sulak Alanlar Ve Kuşları Fotoğraf Sergisi Ispartalılar İle Buluştu...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Sulak Alanlar Ve Kuşları Fotoğraf Sergisi Ispartalılar İle Buluştu...
Haberin Tarihi: 5.2.2015 09:16:00 - Okunma Sayısı:1257 defa okundu.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından "Dünya Sulak Alanlar Günü" kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen "Sulak Alanlarımız ve Kuşları Fotoğraf Sergisi" 2 Şubat pazartesi günü Isparta'da halkla buluştu.

Sulak Alanlar Ve Kuşları Fotoğraf Sergisi Ispartalılar İle Buluştu…

 

            Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından ‘’Dünya Sulak Alanlar Günü’’ kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen ‘’Sulak Alanlarımız ve Kuşları Fotoğraf Sergisi’’ 2 Şubat pazartesi günü Isparta’da halkla buluştu.

            Iyaş Park Alışveriş merkezinde bir hafta sürecek olan serginin açılışına Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akca, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü Ahmet Özyanık’ın yanı sıra çok sayıda bakanlık yetkilisi ile sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

            Serginin maskotu olan ‘’Peluş Kaz’’ çocukların sempatisini kazandı. 8 Şubata kadar ziyaretçilere açık olacak olan sergi vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap