ANSİAD’TAN, ISUBÜ Öğrencilerine 2 Ödül

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ANSİAD’TAN, ISUBÜ Öğrencilerine 2 Ödül
Haberin Tarihi: 13.12.2019 16:17:31 - Okunma Sayısı:4053 defa okundu.

ANSİAD Girişimcilik Günleri kapsamında İş Fikri Proje Yarışması’na katılan ve 2 dalda derece giren ISUBÜ öğrencileri, düzenlenen gecede ödüllerini aldılar.

ANSİAD’TAN, ISUBÜ Öğrencilerine 2 Ödül

ANSİAD Girişimcilik Günleri kapsamında İş Fikri Proje Yarışması’na katılan ve 2 dalda derece giren ISUBÜ öğrencileri, düzenlenen gecede ödüllerini aldılar.

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ANSİAD) tarafından bu yıl 17’ncisi gerçekleştirilen ANSİAD Girişimcilik Günleri Ödül Töreni ve Kapanış Kokteyli Akra Hotel’de gerçekleştirildi.

7 Üniversiteden 140 proje ile 294 öğrencinin başvurduğu, ‘Bi Düşün Sen Bulursun’ sloganıyla, bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilen İş Fikri Proje Yarışması’nda ön elemeyi geçen 25 proje içerisinde Ön Lisans ve Lisans ile Yüksek Lisans ve Doktora kategorisinde ilk üç başarılı proje ödülün sahibi oldu.

Girişimcilik Günleri 7. İş Fikri Proje Yarışması Ön Lisans ve Lisans kategorisi üçüncüsü, “Arı Saldırılarına Karşın Doğal Yara Bandı” ile Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğrencileri Sedef Sena Sertel, Gizem Orun, Murat Kodaloğlu oldu. Ödüllerini ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler takdim etti.

Girişimcilik Günleri 7. İş Fikri Proje Yarışması Yüksek Lisans ve Doktora kategorisi üçüncüsü, “Nanorobotlar ile Kanserli Hücrelerin Tespiti ve Yok Edilmesi” projesi Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğrencisi Mücahit Mutlu Atış oldu. Ödülünü, ANSİAD üyelerinin elinden aldı.

ANSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Özbek, Girişimcilik Günleri'ne değerli katkılarından dolayı, üniversite temsilcisi akademisyenlere teşekkür belgelerini takdim etti. 

Ödül alan öğrencilerimizin haklı gururlarına, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Genel Sekreter Sefer Kutlu ile hocaları ortak oldu.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap