Eğirdir SAREM, Su Ürünleri Tescil Ulusal Komitesi Toplantısına Katıldı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir SAREM, Su Ürünleri Tescil Ulusal Komitesi Toplantısına Katıldı
Haberin Tarihi: 19.12.2019 10:29:43 - Okunma Sayısı:1574 defa okundu.

Toplantıya; Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Şakir ÇINAR, Müdür Yardımcısı Fuat BİLGİN Teknik Personel Hakan EREN, Gonca EROL ve İsmail ERBATUR katıldı.

Eğirdir SAREM, Su Ürünleri Tescil Ulusal Komitesi Toplantısına Katıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü uhdesinde yürütülen “Su Ürünleri Tescil Ulusal Komitesi Toplantısı” 18 Aralık 2019 tarihinde TAGEM toplantı salonunda gerçekleştirildi.

TAGEM Genel Müdürü Özkan KAYACAN’ın açılışını gerçekleştirdiği, TAGEM Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İlhan AYDIN, BSGM Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Nuri YILMAZ, TAGEM Hayvancılık ve Su Ürünleri Daire Başkanı Dr. Ali AYAR, BSGM Kaynak Yönetimi Daire Başkanı Doç. Dr. Mahir KANYILMAZ ve üniversitelerden akademisyenlerin katıldığı toplantıya; Eğirdir Su Ürünleri Araştırma Enstitüsü Müdürü Şakir ÇINAR, Müdür Yardımcısı Fuat BİLGİN Teknik Personel Hakan EREN, Gonca EROL ve İsmail ERBATUR katıldı.
Toplam 13 türün tescil formlarının görüşüldüğü toplantıda Eğirdir SAREM adına Sudak (Sander lucioperca) ve Yağ Balığı (Pseudophoxinus anatolicus) türlerinin de tecil formları görüşülerek karara bağlandı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap