ANALİG MASA TENİSİ ÇEYREK FİNALİ YAPILACAK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ANALİG MASA TENİSİ  ÇEYREK FİNALİ YAPILACAK
Haberin Tarihi: 13.2.2015 10:23:00 - Okunma Sayısı:1111 defa okundu.

Spor Genel Müdürlüğü'nün Anadolu Yıldızlar Ligi kapsamındaki Masa Tenisi çeyrek final müsabakaları 21 - 22 Şubat 2015 tarihlerinde Isparta Işıkkent Spor Salonunda düzenlenecek.

ANALİG MASA TENİSİ  ÇEYREK FİNALİ YAPILACAK

 

            Spor Genel Müdürlüğü'nün Anadolu Yıldızlar Ligi kapsamındaki Masa Tenisi çeyrek final müsabakaları 21 - 22 Şubat 2015 tarihlerinde Isparta Işıkkent Spor Salonunda düzenlenecek. Müsabakaların teknik toplantısı 20.02.2015 tarihinde, 17:00'da Gençlik Merkezi Toplantı Salonunda yapılacak.

            Düzenlenecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi çeyrek final müsabakalarına kızlarda; Hatay, Burdur, Adana, Antalya, Afyon, Mersin, Ankara Kırıkkale, Kayseri, Konya, Aksaray ve Kırşehir İl Karmaları katılırken, erkeklerde; Mersin, Karaman, Isparta, Hatay, Adana, Antalya, Ankara, Sivas, Konya, Kırıkkale, Aksaray ve Kayseri İl Karmaları katılacak.

            Gençlerimizin spor faaliyetlerine yönlenmesinde önemli bir katkıya sahip olan Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakaları, İlimize gelecek 100 -150 kişilik sporcu kafilesiyle yapılacak. 21 - 22 Şubat tarihlerinde masa tenisi sevenleri bir araya getirecek olan müsabakalara tüm halkımızın davetli olduğu bildirildi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap