Prof.Dr. Doğan Atay; "Köylümüz; Toplu Konut Yapılacak Alanlarda Taşına, Toprağına, Suyuna Sahip Çıkıyor!!!"

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Prof.Dr. Doğan Atay; "Köylümüz; Toplu Konut Yapılacak Alanlarda Taşına, Toprağına, Suyuna Sahip Çıkıyor!!!"
Haberin Tarihi: 25.2.2020 11:31:29 - Okunma Sayısı:12138 defa okundu.

Akademik Camiada; Birçok Hoca Yetiştiren, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Su Ürünleri Kürsüsü Ve Bölümü Kurucu Başkanı,Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Kurucusu, Hocaların Hocası Prof.Dr. Doğan Atay; Eğirdir Gölü / Marem / Boğazova / Toplu Konut Yapılanması Konusunda Tarhan'a Konuştu...

PROF.DR. DOĞAN ATAY;

"KÖYLÜMÜZ; TOPLU KONUT YAPILACAK ALANLARDA TAŞINA, TOPRAĞINA, SUYUNA SAHİP ÇIKIYOR!!!"

AKADEMİK CAMİADA; BİRÇOK HOCA YETİŞTİREN, ANKARA ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ SU ÜRÜNLERİ KÜRSÜSÜ VE BÖLÜMÜ KURUCU BAŞKANI,EĞİRDİR SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ KURUCUSU, HOCALARIN HOCASI PROF.DR. DOĞAN ATAY; EĞİRDİR GÖLÜ / MAREM / BOĞAZOVA / TOPLU KONUT YAPILANMASI KONUSUNDA TARHAN'A KONUŞTU...


Zeki TARHAN Ankara'dan bildiriyor

Virgülüne dokunmadan Prof.ATAY:
"ÇEVRE BİLİNCİ"nde, son günlerde güzel örnekler vardı... Köylümüz; Merasında, Maden Ocağı yapılacak arazilerde, Hidro elektrik (=HES) ve Toplu Konut yapılacak alanlarda TAŞINA, TOPRAĞINA, SUYUNA SAHİP ÇIKIYOR!!! Ve bu gibi etkinlikler başarılı oluyor...Ve sonuçta, o araziler, o meralar, o sulak alanlar korunuyor ve olduğu gibi bırakılıyor... Sahip çıkılmayan yerlerde ise; Göller kuruyor, Güzel ve verimli Tarım alanlarımız, Ovalarımız,Meralarımız,Dağlarımız yok oluyor!!! Bilim adamlarımız ise, bu olan bitenleri üzülerek izliyor, etkinlik yapmıyor!!!"
***
"Sözün özü şu: Eğirdir Gölü'nün sahibi Yok!!! Üniversite; Gölün kıyısında kurulacaktı!!! Söz verdiler, yapmadılar!!! Sonunda; Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi gitti!!! Yerel Yöneticilerden, siyasilerden bir şey çıkmaz!!!"

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap