Tarihçi-Yazar Recep Bozkurt, "Ruzin'le Hayata Dair" Programının Konuğu Oldu

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Tarihçi-Yazar Recep Bozkurt,  "Ruzin'le Hayata Dair" Programının Konuğu Oldu
Haberin Tarihi: 5.3.2020 19:14:15 - Okunma Sayısı:46036 defa okundu.

Recep Bozkurt, Isparta ve Eğirdir'in Milli Mücadeledeki yerini anlattı.

TARİHÇİ-YAZAR RECEP BOZKURT,

"RUZİN'LE HAYATA DAİR" PROGRAMININ KONUĞU OLDU

 

Eğirdir’in Milli Mücadele yıllarını kitaplaştıran; Tarihçi - Yazar Recep Bozkurt, Kanal32 televizyonunda yayınlanan ve Sunuculuğunu Ruzin Azerhan'ın yaptığı "Ruzin'le Hayata Dair" Programının konuğu oldu. 5 Mart 2020 Perşembe günü 17.00 - 19.00 saatleri arasında canlı olarak yayınlanan programda Recep Bozkurt, Isparta ve Eğirdir'in Milli Mücadeledeki yerini anlattı.

Güller ve Göller Bölgesi’nde 1912-1922 yılları arasında olağanüstü olaylar yaşandığını, Yöremiz halkının, bu güzel coğrafyanın VATAN olmasında ve sonsuza değin VATAN kalmasında çok önemli katkılarda bulunduğunu anlatan Bozkurt, belgelere dayalı önemli bilgiler verdi.

Tarihçi - Yazar Recep Bozkurt, yarın da Millî Mücadele’nin 100. Yıl Etkinlikleri ve 6 Mart Büyük Önder Atatürk’ün İlimize Teşriflerinin 90. Yıldönümü Etkinlikleri Kapsamında, 6 Mart 2020 Cuma günü saat 14.00'de İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonunda «Isparta ve Eğirdir’in Millî Mücadeledeki Yeri ve Önemi» konulu bir konferans verecek.

Bu Haberi Paylaş



  • Rumuz
    (Rumuz)
    5.3.2020 22:10:48
    Nilgün Hanım; size ve sevgili eşinize gönülden teşekkürler.Güller ve Göller Yöresi'nin bu toprakları VATAN yapamdaki belgeleri ve bilgileri yöre halkıyla paylaştığınız için...
Yorum Yap