EĞİRDİRSPOR, HAKEMİN KATLETTİĞİ MAÇTA 1 PUANA RAZI OLDU

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİRSPOR, HAKEMİN KATLETTİĞİ MAÇTA  1 PUANA RAZI OLDU
Haberin Tarihi: 16.2.2015 18:44:00 - Okunma Sayısı:1331 defa okundu.

Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor kendi sahasında ağırladığı Denizli Sarayköyspor ile 2-2 berabere kalarak, ligde kalma umutlarını sürdürdü.

EĞİRDİRSPOR, HAKEMİN KATLETTİĞİ MAÇTA  1 PUANA RAZI OLDU

 

            Bölgesel Amatör Lig 7. Grupta mücadele eden temsilcimiz Eğirdirspor kendi sahasında ağırladığı Denizli Sarayköyspor ile 2-2 berabere kalarak, ligde kalma umutlarını sürdürdü.

            Eğirdirli sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği, pazar günü Eğirdir İlçe stadında oynanan ve Mustafa Savaş, Kaan Güner, Hüseyin Ertaş hakem tirosunun yönettiği karşılaşmaya etkin başlayan Eğirdirspor, Karşılaşmanın 10. dakikasında kazanılan serbest vuruşta Muhammed Mustafa Doğan’ın sağ kanattan yaptığı ortaya iyi yükselen Doğan çift kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

            Golün ardından skoru 2’ye yükseltme çabalarını sürdüren Eğirdirspor, karşılaşmanın 21. dakikasında duran top organizasyonu sonucunda Sarayköysporlu  Mestan Gök’ün attığı golle skora dengeyi getirdi 1-1. Golün şokunu hemen üzerinden atan Eğirdirspor, karşılaşmanın 36. Dakikasında  sol kanatta kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Nizamettin Emirhan Kılıç şık ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Eğirdirspor’u 2-1 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

            İkinci yarıya daha etkin başlayan Sarayköyspor 57. Dakika’da Sağ kanattan gelen ortaya iyi yükselen Burak Koca’nın kafa vuruşunu Kaleci Neşet parmaklarının ucuyla dokunsa da golü engelleyemedi ve skora eşitlik getiren golü kaydetti 2-2. Beraberlik golünün ardından maçın hakeminin bir pozisyonda Sarayköyspor’lu futbolcuya kırmızı kart göstermemesine sinirlenen teknik direktör Hakan Karaca’yı tribüne gönderirken, maça ikinci yarıda dahil olan Eğirdirspor’lu Babür’e de ikinci sarıdan, kırmızı kartını göstererek oyun dışına gönderdi.  Karşılaşmada başka gol olmayınca iki takımda birer puana razı oldu.

            Eğirdirspor bu beraberlikle 9 haftadır olduğu gibi 19 puanla 9. Sıradaki yerini korurken, Sarayköyspor ise 31 puana yükselerek 5. Sıradaki yerini korudu.

 

            HAKAN KARACA

            HAKEME İSYAN ETTİ

            Eğirdirspor Teknik sorumlusu Hakan Hayati Karaca maç sonunda yaptığı açıklamada “ Kendi sahamızda oynadığımız ve bu kadar fazla hakeme ezildiğimiz bir maç daha olmamıştır. Okan’a yapılan hareket bariz kırmızı kart, bunu iki hakem de nasıl görmüyor hayret edilecek bir durum. Maçın hakemi bütün takdir haklarını rakip takım lehine kullandı, adeta maçın sonucuna etki eden hatalar yaptı. Tamam herkes hata yapar ama bu kadar çok hata yapmaz, yapamaz. Beni tribüne göndermesinin sebebi küfür veya hakaret değil, saha içine girdiğim için gönderdi. Sonuna kadar hakkımız olan maçtan hakem sayesinde beraberlikle ayrıldık” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap