Kaymakam Adem Çelik’in “19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı” Kutlama Mesajı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kaymakam Adem Çelik’in  “19 Mayıs Atatürk'ü Anma,  Gençlik Ve Spor Bayramı”  Kutlama Mesajı
Haberin Tarihi: 18.5.2020 16:00:31 - Okunma Sayısı:1063 defa okundu.

Kutlama Mesajı

KAYMAKAM ADEM ÇELİK’İN

 “19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA,

GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI”

KUTLAMA MESAJI

"Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda, ilk ve en önemli adımlardan biri olan, Gazi Mustafa Kemal’in, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarak, Yüce Türk Milletinin ilelebet bağımsızlığını, Aziz Milletimizin birlik ve beraberliğinden almış olduğu güç ile tüm dünyaya ilan ettiği tarihin 101’inci Yıldönümünü, milletimizin tüm bireyleriyle kenetlenerek coşkuyla kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı bağımsızlık mücadelesi, tarihe gömülmek istenen bir milletin tekrar doğuşu, özgür ve müreffeh yarınlara yürüyüşüdür.

Gençlerimizin, geleceğe emin adımlarla ve toplumsal çıkarlarımızı dikkate alarak, vatanına ve milletine yararlı bireyler olarak yetişmeleri en büyük isteğimizdir. Türk Milleti'nin tüm bireyleri, bu konuda gençlerimize güvenmeli ve yarınlara umutla bakmalıdır.

Ülkemizin en önemli potansiyeli gençlerimiz, kendinizi daha çok okuyarak, araştırarak ve sorgulayarak en iyi şekilde Dünya geleceğine hazırlamalı ve tüm bunları yaparken sporu da hayatınızın bir parçası haline getirmeyi ihmal etmemelisiniz.Sizlerin enerjisi Türkiye’yi muasır medeniyetler seviyesine çıkaracak en büyük güçtür.

Bu anlamlı günü gençlerimize emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anarken, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere Eğirdirli hemşerilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.

Adem ÇELİK
Eğirdir Kaymakamı"

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap