ATSO Başkanı Davut Çetin ITB'yi Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ATSO Başkanı Davut Çetin ITB'yi Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 11.6.2020 10:22:32 - Okunma Sayısı:3495 defa okundu.

ATSO Başkanı Davut Çetin, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar’ı makamında ziyaret etti.

ATSO Başkanı Davut Çetin ITB'yi Ziyaret Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi,  ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Isparta Ticaret Borsası (ITB) Başkanı Ahmet Adar’ı makamında  ziyaret etti.

Ziyarette pandemi süreci ve bölge ekonomisi hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetin, “Pandemi süreci kapsamında alınan yeni normalleşme kararları, ticareti canlandırmaya başladı. Bu süreci inşallah minimum hasarla atlatacağız” diye konuştu. Isparta Ticaret Borsası'nın hizmetleri hakkında bilgi alan Başkan Çetin, hizmete hazır olan satış salonunu gezerek durum değerlendirmesinde bulundu.

Misafirperverliğinden dolayı ITB Başkanı Ahmet Adar’a teşekkür eden Başkan Davut Çetin, satış salonunun faaliyete geçmesi için gerekli desteği sağlayacağını söyledi.

Isparta Ticaret Borsası  Başkanı Ahmet Adar da “Bizler aynı hedef doğrultusunda ülkemize hizmet etmek için bu görevde bulunuyoruz. Gerek BAGEV Yönetim Kurulu görevimizde olsun gerekse ITB Yönetiminde olsun yapmış olduğumuz tüm faaliyetler üyelerimizin ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda olacaktır. Yıllardır TOBB çatısı altında birlikte hizmet etmekteyiz. İnşallah bundan sonra da devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızın içinde yeni elektronik satış salonumuzda bulunmaktadır. Tüm alt yapı sistemi ve bilgisayar donanımlarıyla sistem hazır hale gelmiştir. İnşallah yeni dönemde salonumuz aracıyla Türkiye Ürün İhtisas Borsası (TÜRİB) hizmetlerini de buradan üyelerimize sunabileceğiz. TÜRİB platformu aracılığıyla tüm üreticilerimiz ve tüccarlarımız Türkiye genelindeki tüm alıcı ve satıcılara kolaylıkla ulaşma imkanı kazanacak.” dedi.

Adar, Isparta Ticaret Borsası'nın yeni hizmet binasına yapmış oldukları katkılardan ve desteklerinden dolayı başta TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere TOBB Yönetimi Kuruluna  ve Başkan Çetin’e de teşekkür etti.

Ziyarette, bölge ekonomisin gelişimi ve pandemi sürecinde yaşanılan sıkıntılar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca önümüzdeki dönemde Batı Akdeniz bölgesi illeri olarak yapılabilecek ortak çalışma ve projeler değerlendirildi.  

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap