Şükrü Başdeğirmen, 9. Cumhurbaşkanımız merhum Süleyman Demirel’in vefatının 5’inci yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Şükrü Başdeğirmen, 9. Cumhurbaşkanımız merhum Süleyman Demirel’in vefatının 5’inci yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı
Haberin Tarihi: 17.6.2020 11:17:20 - Okunma Sayısı:3153 defa okundu.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen 9. Cumhurbaşkanımız merhum Süleyman Demirel’in vefatının 5’inci yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Şükrü Başdeğirmen, 9. Cumhurbaşkanımız merhum Süleyman Demirel’in vefatının 5’inci yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı

Isparta’nın ve Türk siyasetinin babası 9. Cumhurbaşkanımız Süleyman Demirel’i sene-i devriyesinin 5.yılında saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.

Ülkemizin kalkınma sürecinde önemli katkıları bulunan, Türk siyasi tarihinde derin izler bırakan Sayın Süleyman Demirel, devlet ve siyaset adamı olarak siyasi tarihimizin önemli isimleri arasında yer almaktadır.

Merhum Süleyman Demirel, üstelendiği görevler, gerçekleştirdiği hizmetler ve siyasetteki rolü ile milletimiz tarafından her zaman hayırla yad edilmektedir.

Isparta olarak her zaman hemşehri olmanın gururunu ve şerefini yaşadığımız Sayın Süleyman Demirel’in başta Isparta Belediyesi olmak üzere tüm şehrimize yaptığı katkılar unutulmaz bir gerçektir.

Bugün Isparta’mız, Türkiye’nin önemli şehirleri arasında yer alıyor ise Sayın Demirel’in emeği ve hizmetleri çok büyüktür.

Bu hizmet ve katkıları bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hükümetlerimiz, milletvekillerimiz, valilerimiz, belediye başkanlarımız, rektörlerimiz ve devlet kurumları temsilcilerimiz tarafından daha geliştirilmiş ve büyütülmüştür.

Isparta Belediyesi olarak bizlerde daha çok çalışıyor, daha çok üretiyor ve şehrimizin hem ekonomik hem de sosyal kalkınması için projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz.

Vefatının 5.yıldönümünde merhum Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman Demirel’i bir kez daha saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap