EĞİRDİR'DE, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENECEK

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,EĞİRDİR'DE, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENECEK
Haberin Tarihi: 14.7.2020 14:03:39 - Okunma Sayısı:2241 defa okundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü anma programı düzenlenecek.

EĞİRDİR'DE, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ DÜZENLENECEK

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla 15 Temmuz 2020 Çarşamba günü anma programı düzenlenecek.

İlçemizde düzenlenecek olan anma programı saat 12.00'de Hızırbey Camiinde Mevlid-i Şerifin okunması, duaların yapılması ile başlayacak. Saat 13.00'de Garnizon Şehitliğinde tören düzenlenecek. Askeri ve Mülki Erkan ile halktan iştirak edecekleri törende Yüce Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için saygı duruşu akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile Bayraklar göndere çekilecek. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duanın yapılmasında sonra Şehit Mezarlıkları ziyaret edilecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla saat 20.00'de Babasultan Kavşağından başlayıp Kale Meydanı Atatürk Anıtında sona erecek kortej yürüyüşü düzenlenecek.

20.30'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Sergisinin açılışı yapılacak. Saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunmasını takiben protokol konuşmaları ile devam edecek programda Kur'an-ı Kerim tilaveti ve ilahi dinletisi gerçekleşecek. Şiir okunması, mehteran gösterisi, keman ve zeybek gösterisinin ardından video gösterilerinin yer alacağı program dua ile sona erecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ayrıca saat 00.13'te ve saat 04.41'de tüm camilerde sela okunacak.

Aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun, hainlerin yenilgiye uğratılmasının ve demokrasi zaferinin dördüncü yıl dönümü sebebiyle şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap