ÖLÇEN AİLESİ'NDEN İFTAR ÇADIRI TEŞEKKÜRÜ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ÖLÇEN AİLESİ'NDEN  İFTAR ÇADIRI TEŞEKKÜRÜ
Haberin Tarihi: 17.7.2013 10:03:00 - Okunma Sayısı:2567 defa okundu.

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl 5. defa kurulan İftar Çadırı'na katkıda bulunan Genel Cerrah Yaşar Ölçen, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'i makamında ziyaret ederek, "Eğirdir'de İftar Çadırı'nın kurulmasından ve en küçüğünden en yaşlısına bütün kesimden insanların katılmasından dolayı, bir Eğirdirli olarak gurur duydum. Başkanım, sizi ve emeği geçenleri tebrik ediyorum" dedi.

ÖLÇEN AİLESİ’NDEN  İFTAR ÇADIRI TEŞEKKÜRÜ

 

            Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl 5. defa kurulan İftar Çadırı’na katkıda bulunan Genel Cerrah Yaşar Ölçen, Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’i makamında ziyaret ederek, “Eğirdir’de İftar Çadırı’nın kurulmasından ve en küçüğünden en yaşlısına bütün kesimden insanların katılmasından dolayı, bir Eğirdirli olarak gurur duydum. Başkanım, sizi ve emeği geçenleri tebrik ediyorum.” dedi.

            Genel Cerrah Yaşar Ölçen kardeşi Dr. Uğur Ölçen ile birlikte iftar çadırına katkıda destek verdiklerini belirterek, “Biz Antalya’dayız. Aile büyüklerimiz için bu katkıyı yaptık. İftar Çadırı’nda yedisinden yetmişine varıncaya kadar vatandaşlarla birlikte olduk. Allah kabul etsin, çok kalabalık oldu. İftar çadırına gelen kişileri görünce daha çok mutlu olduk. İftar çadırındaki kişilerin çeşitliliği, hastasından, işçisine, öğrencisinden yabancısına kadar herkes eşit. Herkes aynı muameleyi görüyor. Temiz, titiz, düzenli bir personel hizmet veriyor. Belediyemize, personelimize ve Belediye Başkanımıza emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.  Çok beğendik ve çok hoşumuza gitti. Doğrusu, böyle bir iftar sofrası beklemiyorduk. Kareşim Uğur, İftar Çadırı’nda çektiği görüntüleri Facebook’a koymuş. Çok sayıda güzel mesajlar gelmiş. Eğirdir’imizle ne kadar övünsek azdır. Eğirdir’de İftar Çadırı’nın kurulmasından ve en küçüğünden en yaşlısına bütün kesimden insanların katılmasından dolayı, bir Eğirdirli olarak gurur duyduk” dedi.

            Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Genel Cerrah Yaşar Ölçen’e ziyaretlerinden ve İftar Çadırı’na katkılarından dolayı teşekkür etti.

-Eğirdir Belediyesi Basın Bürosundan Bildirilmiştir-

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap