Eğirdir’in Vefalısı, Isparta’nın Emektarı, Halkın Sesi: İyi Ki Doğdun Akın Gazetesi

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Eğirdir’in Vefalısı, Isparta’nın Emektarı, Halkın Sesi: İyi Ki Doğdun Akın Gazetesi
Haberin Tarihi: 11.1.2021 17:56:50 - Okunma Sayısı:852 defa okundu.

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Akın Gazetesi'nin 50'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Eğirdir’in Vefalısı, Isparta’nın Emektarı, Halkın Sesi: İyi Ki Doğdun Akın Gazetesi

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Akın Gazetesi'nin 50'nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Cesur mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"50 yıldır doğru habercilik düsturundan taviz vermeden gazetecilik görevine devam eden halkın emektarı Eğirdir Akın Gazetesi’nin 50. Doğum Günü’nü tebrik ediyorum.

Ülkemizde basına yönelik artan her türlü baskı, sansür, kontrol ve cezalara karşın, kamuoyuna demokrasinin en önemli vazgeçilmezi olan doğru habere ulaşma hakkını sunan, toplumumuzu habersiz bırakmamak, düşünce çeşitliliğini ve çoğulculuğu korumak adına, Covid-19 salgınında dahi zorlu şartlarda görevini aksatmadan sürdüren, kuruluşundan bugüne aynı anlayışı eksiksiz devam ettiren tüm Eğirdir Akın Gazetesi mensuplarını tebrik ediyor; kuruluşundan bugüne hizmet eden kurucusu Muhterem Ali Sinan’a, bugün aynı anlayışla görevi layıkıyla devam ettiren ve mirasa sahip çıkan Eğirdir Sevdalısı Değerli Abdullah Sinan’a ve Sevgili Nilgün Sinan’a teşekkürlerimi sunuyorum, başarılarının devamını dilerim.

Bizler, halkın bilgi edinme hakkını ve ifade özgürlüğünü kullanabilmesi için büyük bir özveri ve fedakarlıkla çalışan sizlerin, sorunlarınızı çözmek için; verdiğiniz emeklerin maddi manevi her türlü karşılığını alabilmeniz için; basına ve basın emekçilerine sahip çıkılan, gazeteciliğin hak ettiği mertebeye yükseltildiği, oto-sansürün ve fikri kısıtlamaların son bulduğu özgür bir basın ortamını sağlamak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.

Eğirdir’imize, Isparta’mıza, Türkiye’mize ve demokrasimize sahiplik eden herkese ve Akın Gazetesi’ne her zaman desteğe hazırız.

Tebrik, teşekkür ve başarı dileklerimle,

Dr. Aylin Cesur

İYİ Parti Isparta Milletvekili

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap