Tümg. Akkaya Şehit Ailelerine Seslendi: "Sizler İçin Başımı Paspas Ederim..."

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Tümg. Akkaya Şehit Ailelerine Seslendi: "Sizler İçin Başımı Paspas Ederim..."
Haberin Tarihi: 19.3.2015 10:04:00 - Okunma Sayısı:3684 defa okundu.

Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümg. Metin Akkaya, Çanakkale Zaferi'nin 100ncü yıl kutlamaları ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Şehit ve Gazi ailelerini Askeri Gazino'da ağırladı.

Tümg. Akkaya Şehit Ailelerine Seslendi: “Sizler İçin Başımı Paspas Ederim…”

 

   Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Tümg. Metin Akkaya, Çanakkale Zaferi’nin 100’ncü yıl kutlamaları ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Şehit ve Gazi ailelerini Askeri Gazino’da ağırladı.

            Burada bir teşekkür konuşması yapan Tümg. Metin Akkaya “Ben de şehit ailesiyim. 33 yıl önce ağabeyimi şehit verdik. Hiç unutulmadı, unutulmayacak. Her gün bu üniformamı giyiyorken ağabeyim aklıma geliyor. Sizler şehit anne ve babaları değilsiniz. Sizler bu hayatı vatanı için canını veren kahramanların bizlere emanetisiniz. Sizin önünüzde başımı paspas ederim. Her şeyimi feda ederim. Büyük Zaferin üzerinden tam 100 yıl geçti. Ama o vatanperverlik, o duygular hala daha yaşanıyor. Emin olun ki; çocuklarımız, komutanlarımız, dedelerimiz canını dişine takıp vatana canını verdiler. Onlar hepimizin şehidi…” dedi. Tümg. Akkaya: “Davetimize icap edip geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim” diyerek sözlerine son verdi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap