CHP Milletvekili A. Adayı Selçuk, Gazetemizi Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP Milletvekili A. Adayı Selçuk, Gazetemizi Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 25.3.2015 16:08:00 - Okunma Sayısı:3655 defa okundu.

7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nden Isparta Milletvekili Aday Adayı olan İşadamı Mükerrem Selçuk gazetemizi ziyaret etti.

CHP Milletvekili A. Adayı Selçuk, Gazetemizi Ziyaret Etti

 

            7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’nden Isparta Milletvekili Aday Adayı olan İşadamı Mükerrem Selçuk gazetemizi ziyaret etti.       

            Partisinin 29 Mart 2015 Pazar günü Isparta merkez  ve ilçe bazında üyelerin oy kullanmasıyla ön seçim yapacağını, burada en çok oy alan 4 kişinin CHP’den Isparta Milletvekili Adayı olarak belirleneceğini ifade eden Selçuk: “Cumhuriyet Değerleri, Sosyal devlet, hukuk devleti, laiklik, kayıt ekonomisi, eğitimde fırsat eşitliği değerlerini savunarak böyle bir göreve talip oldum…” dedi.

            Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Nilgün Sinan ve muhabirimiz Emel Turan Kartal ile bir süre sohbet eden Mükerrem Selçuk: “Partimizden 18 aday adayı var. Pazar günü il merkezinde ve ilçelerde ön seçim yapılacak. Isparta Merkez ve ilçelerde toplam 3600 üyemiz var. Bu ön seçim sonunda en çok oyu alan ilk 4 kişi Isparta Milletvekili Adayı olacak.

            Uzun süredir yapılmayan ön seçim kararı alınınca Parti içi demokrasi işliyor düşüncesiyle aday oldum. Klasik siyasetçiler gibi “şu projeyi yapacağım, bu projeyi yapacağım”… iddiasında değilim. Cumhuriyet Değerleri, Sosyal devlet, hukuk devleti, laiklik, kayıt ekonomisi, eğitimde fırsat eşitliği değerlerini savunarak böyle bir göreve talip oldum. Düşüncem ve ilkem budur. Vaat edebileceğim tek şey halka yakın bir insan olmam. Çözümsüzlükle ilgili şeylerde çözüm üretmek gerekiyor. Dün düğününde, ölümünde vardık, yarın da olacağız.” şeklinde konuştu.

            Aday adaylığı sıralamasında alfabetik sıraya göre 17’nci sırada olduğunu sözlerine ekleyen Mükerrem Selçuk: “Pazar günü ön seçim yapılacak. Alfabetik sıraya göre 17’nci sıradayım. Bütün Eğirdir’li üyelerimizin takdir ve teveccühlerini bekliyorum” dedi.

            CHP Aday Adayı Mükerrem Selçuk’un gazetemizi ziyaretleri esnasında CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Mert Karaman ve parti üyesi Mustafa Telli’de hazır bulundu.

            Nazik ziyaretlerinden dolayı CHP Aday Adayı Mükerrem Selçuk’a teşekkür ediyor, başarılı çalışmalar diliyoruz.

            Mükerrem Selçuk

             kimdir?

            1955 Isparta Merkez doğumlu. 1975 yılında CHP’ye üye oldu. 1975-80 yıllarında Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulundu. 1980 ihtilali sonrası CHP’nin yeniden yapılanması sürecinde parti içinde görev aldı.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap