Kütüphane Haftası Eğirdir'de Etkinliklerle Kutlanacak...

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Kütüphane Haftası Eğirdir'de Etkinliklerle Kutlanacak...
Haberin Tarihi: 27.3.2015 16:31:00 - Okunma Sayısı:3505 defa okundu.

Her yıl Mart ayının son Pazartesi günü kutlanan kütüphane haftası bu yıl, 30 Mart - 5 Nisan 2015 tarihleri arasında kutlanacak.

Kütüphane Haftası Eğirdir’de Etkinliklerle Kutlanacak…

 

Her yıl Mart ayının son Pazartesi günü kutlanan kütüphane haftası bu yıl, 30 Mart - 5 Nisan 2015 tarihleri arasında kutlanacak.

Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi bu yıl 51’ncisini kutlayacağımız Kütüphaneler Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyecek. 51’nci Kütüphaneler Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesinde Türk ve Dünya edebiyatının güncel kitaplarından oluşan sergi 30 Mart 2015 Pazartesi günü ziyarete açılacak. Sergi 1 hafta boyunca açık kalacak.
 

Kütüphaneler haftası dolayısıyla kendilerini ziyaret ettiğimiz Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesi personellerinden Yılmaz Erdoğan: “Bu yıl kütüphane haftamızı 30 Mart - 5 Nisan tarihleri arasında kutlayacağız. Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından kütüphanemize 4000 adet kitap gönderildi. Gerekli kayıt ve teknik işlemleri yapılan bu yeni kitaplarımızı 6 Nisan 2015 Pazartesi gününden itibaren okuyucularımızın hizmetine sunulacaktır. Kütüphanemizden 2014 yılı içinde 7890 kitap ödünç verildi. Kütüphanemize kayıtlı üye sayısı 1555 kişidir. Eğirdir İlçe Halk Kütüphanemize her ay 117 çeşit edebiyat, ev dekorasyonu, bebek bakımı, bilgisayar ve teknoloji çeşitleri, çocuk dergileri ve magazin..vb. dergiler her ay sayıları değişerek gelmektedir.

30 Mart - 5 Nisan tarihleri arasında açacağımız sergiye bütün hemşehrilerimizi davet ediyoruz” şeklinde konuştu. Erdoğan ayrıca Eğirdir İlçe Halk Kütüphanesinde bütün vatandaşlarımıza yönelik ücretsiz internet hizmeti verildiğini de sözlerine ekledi.

EMEL TURAN KARTAL

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap