KAYMAKAM YALÇIN YILMAZ HUZUREVİ'NDE İFTAR VERDİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,KAYMAKAM YALÇIN YILMAZ  HUZUREVİ'NDE İFTAR VERDİ
Haberin Tarihi: 20.7.2013 11:15:00 - Okunma Sayısı:2158 defa okundu.

Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın YILMAZ tarafından Huzurevinde düzenlenen iftar yemeği programına bu yıl 40 yıl ve üzeri evli olan 48 çift de katıldı.

KAYMAKAM YALÇIN YILMAZ   HUZUREVİ’NDE İFTAR VERDİ

 

            Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın YILMAZ tarafından Huzurevinde düzenlenen iftar yemeği programına bu yıl 40 yıl ve üzeri evli olan 48 çift de katıldı.

            Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın YILMAZ, Belediye Başkanı Osman Nuri ÖZMERAL, Cumhuriyet Savcısı Başak ERYILMAZ ŞAKTANLI eşleri ve çocukları ile bu iftar yemeğinde hazır bulundular. Eğirdir Merkez Mahalle Muhtarlarının da  katıldığı iftar yemeğinde Kaymakam Dr. Yalçın YILMAZ ve Belediye Başkanı Osman Nuri ÖZMERAL misafirlerle bol bol fotoğraf çekildiler.

            Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın YILMAZ, iftar yemeği öncesinde yaptığı konuşmada; Kaymakamlık tarafından 18 Temmuz 2013 tarihinde Huzurevi Müdürlüğünde düzenlenen iftar yemeğine İlçemizde yaşayan ve evlilikleri 40 yıl ve üzeri olan 48 çift ve diğer misafirler davet edildiğini söyledi. Yılmaz “40 yıl ve üzerinde evlilikleri devam eden çiftlerin davet edilmesindeki amaç; Huzurevi sakinleriyle iftara katılanların birlik ve beraberliğini pekiştirmek Türk toplumunun aileye verdiği önemi ön plana çıkarmak; Uzun süren evliliklerin topluma örnek olmasını sağlamaktır” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap