N’ APTIN SEN ÇOCUK?!!! İNANMIYORUM / İNANAMIYORUM…

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,N’ APTIN SEN ÇOCUK?!!! İNANMIYORUM / İNANAMIYORUM…
Haberin Tarihi: 29.4.2021 15:23:13 - Okunma Sayısı:5644 defa okundu.

Zeki Tarhan Yazdı

N’ APTIN SEN ÇOCUK?!!!

İNANMIYORUM / İNANAMIYORUM…

                Zeki TARHAN – ANKARA

       Ah be çocuk ah!!! Gerçekten inanamadım. İlk okuduğum haber ve yorumlarda, ölüm nedeni belirtilmiyordu. Emel’i aradım hemen ; “Korona Virüs abi” dedi.  “Yapma be!!!” İki sözcük dökülmüştü dudaklarımdan.

                                                 ***

        Çok başarılı bir medya mensubuydu bu çocuk. “Çocuk” diyorum, çünkü O’nu daha çok küçük bir çocukken, Isparta İl Tarım Müdürü ile röportaj yaparken tanımıştım. Ve O küçücük çocuk, o kadar güzel sorular soruyordu ki İl Müdürüne, benim çok dikkatimi çekmişti. Ve; “bu çocuğu, çok parlak bir gelecek bekliyor” demiştim.

                                                  ***

      En çok da; Soner gibi bu gencecik yaşında, hele hele mesleğinin en verimli çağında, ahirete göç edişine üzülüyorum… O, gazeteciliğin her dalında kalemini ustaca kullanabilen mektepli, sorgulayıcı, analitik düşünen, haberi yakalayıp, tam da kitabın ortasından manşetini süsleyebilen bir gazeteciydi.

     Çok zamansız gittin be Soner. Sadece ailen ve yakınların üzülmüyor çekip gitmene… Tüm Isparta yasta, bunu bilesin… Bu yazıyı yazarken Ankara’dan, gözyaşlarımı tutamadım… Güle güle çocuk, ışıklar içinde yatacaksın, bunu bilesin…

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap