Halkın Partisi Halkın Yanında

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Halkın  Partisi Halkın Yanında
Haberin Tarihi: 12.5.2021 22:10:17 - Okunma Sayısı:3148 defa okundu.

CHP Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz : "Tüm Eğirdir’li hemşerilerimizin Ramazan bayramını kutlar, bayramın İlçemize Ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.""

HALKIN  PARTİSİ HALKIN YANINDA

Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe Başkanı Murat Yılmaz, Sosyal particilik anlayışı ile ihtiyaç sahibi aileler için gıda paketi yardımlarına devam ettiklerini bildirdi. Yılmaz, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Cumhuriyet Halk Partisi Eğirdir İlçe teşkilatı olarak Sosyal particilik anlayışı ile ihtiyaç sahibi aileler için gıda paketi yardımlarına devam ediyoruz . Eğirdir’de ihtiyaç sahibi ailelere 300 adedi sadece bu Ramazan ayında olmak üzere, pandemi sürecinde toplam 800 aileye gıda paketi yardımı ulaştırılmıştır. Ayrıca  bu dönemde üçretsiz izine ayrılan emekçilere kapanan lokanta , cafe vb sektör çalışanlarına her türlü destek verilmektedir. Cumhuriyet Halk partisi daima  bu zor süreçte ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya veren elin alan eli görmediği Gönül köprüleri kurmaya devam edecektir..

Bu kampanya döneminde destek veren ADD EĞİRDİR ŞUBESİNE ve tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ederiz.

Bu vesile ile tüm Eğirdir’li hemşerilerimizin Ramazan bayramını kutlar, bayramın İlçemize Ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz."

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap