Isparta Milletvekili Cesur, Isparta 32 Spor’un Şampiyonluk Sevincini Takımla Beraber Kutladı

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta Milletvekili Cesur, Isparta 32 Spor’un  Şampiyonluk Sevincini Takımla Beraber Kutladı
Haberin Tarihi: 25.5.2021 14:24:03 - Okunma Sayısı:849 defa okundu.

2. Lig’e yükselen Isparta 32 Spor’un şampiyonluk mutluluğunu stadyumda takımla paylaşan Milletvekili Cesur, Isparta 32 Spor için bir tebrik mesajı yayımladı.

ISPARTA MİLLETVEKİLİ CESUR, ISPARTA 32 SPOR’UN

ŞAMPİYONLUK SEVİNCİNİ TAKIMLA BERABER KUTLADI

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Eskişehir’de oynanan Misli.com 3. Lig Play-Off final maçında Bursa Yıldırımspor’a karşı mücadele eden Isparta 32 Spor’u desteklemek üzere stattaydı. 

Play-Off finalinde galip gelerek 2. Lig’e yükselen Isparta 32 Spor’un şampiyonluk mutluluğunu stadyumda takımla paylaşan Milletvekili Cesur, Isparta 32 Spor için bir tebrik mesajı yayımladı. Başkan Atakan Yazgan’ı ve takımı tebrik etti.

İyi Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur'un Tebrik Mesajı Şöyle:

"Geçtiğimiz yıl Bölgesel Amatör Ligi’nden Misli.com 3. Lig’e yükselme başarısı ile göğsümüzü kabartan Isparta 32 Spor, aylardır süren gayretleri sonucunda dün bizlere bir şampiyonluk sevinci daha yaşatarak adını gururla 2. Lig’e yazdırmayı başardı.

Başta Isparta32Spor’umuzun Çok Değerli Başkanı Sayın Atakan Yazgan olmak üzere, Mücadeleci Asbaşkan Sayın Mustafa Marulcu’yu, takımımızın başarılı Teknik Direktörü Sayın Hakan Şimşek’i ve çalışkan Genel Kaptan Sayın Emin Ursavaş’ı, kulübümüzün tüm değerli yöneticilerini, başarılıtakımımızın tüm oyuncularını, değerli teknik ekibimizi ve kulüp çalışanlarımızı ve en çok da meşakkatle yılmadan takımımızı destekleyen kahraman Isparta32spor taraftarımızı tebrik ediyor ve bize bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkürlerimi sunuyorum.

Gururumuz Isparta 32 Spor’un başarılarının devamını diliyorum. Her türlü desteğimiz dün olduğu gibi yarın da takımımızladır. 

Takımımızın, teknik ekibin ve yöneticililerimizin azmi ile, ve kalbi Isparta 32 Spor’la atan taraftarlarımızın desteği ile alınan bu başarının devamının geleceğine inancım tamdır. 

Nice başarılarına şahitlik etmek dileği ile Baştacımız Isparta32 Spor’umuzu gönülden kutluyorum. 

Yaşasın şampiyon!

Yaşasın Isparta32 Spor

Yaşasın Isparta32 Spor’lular.."

 

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap