Okutan, Gazetemizi Ziyaret Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Okutan, Gazetemizi Ziyaret Etti
Haberin Tarihi: 1.5.2015 17:42:00 - Okunma Sayısı:3185 defa okundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Adayı Nuri Okutan, seçim çalışmalarına hız verdi.

Okutan, Gazetemizi Ziyaret Etti

 

            Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Adayı Nuri Okutan, seçim çalışmalarına hız verdi. Seçim çalışmaları çerçevesinde gazetemizi de ziyaret eden Okutan, “Şehirlerin Aynasından Vali Nuri Okutan” isimli kitabı imzalayarak gazetemiz sahibi Abdullah Sinan’a hediye etti.

            MHP İlçe Başkanı Osman Yaman ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gazetemizi ziyaret Okutan, gazetemiz sahibi Abdullah Sinan ile bir süre sohbet ederek görüş alışverişinde bulundular.

            İçişleri Bakanlığı’nda değişik kademelerde “yöneticilik” görevinde bulunan Nuri Okutan, Siirt, Sakarya, Trabzon ve Şanlıurfa’da “Vali” olarak görev yaptı.

            Görev yaptığı her yöreyi “eğitim ve kalkınma alanlarında ülke çapında 1. sıra”ya çıkarma gayretinde olan Okutan, bunu birçok kez başardı.

            “Tarımın geliştirilmesi, gençlere iş imkanı sağlanması, altyapı, kitap okuma ve sporun teşviki” gibi alanlarda Türkiye’ye öncü ve örnek proje ve uygulamaları hayata geçirdi.

            Uyguladığı eğitim modeli UNICEF tarafından dünyaya örnek gösterilen Vali Okutan, Vehbi Koç ödülüne layık görülmesi yanısıra birçok kez “yılın valisi ve yöneticisi” seçildi.

            Sohbet sırasında kendisinden bahseden Okutan, çalışmalarında “devlet-vatandaş işbirliği”ni esas aldığını ifade ederek her zaman “Vatanın birliği, milletin dirliği ve devletin bekası” için çalıştığını belirtti ve gençlik yıllarından itibaren “Türk milletine ve devletine hizmet” davasında asla taviz vermediğini dile getirdi.

            Yöneticilik hayatı boyunca elde ettiği bilgi, birikim ve tecrübe ışığında Isparta’ya ve Türkiye’ye hizmet için gençliğinden bu yana gönül verdiği Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili adayı olduğunu belirten hemşehrimiz Nuri Okutan, iyi dilek ve temennilerle gazetemizden ayrıldı.

            MHP Milletvekili adayı hemşehrimiz Nuri Okutan’a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap