ISUBÜ İLE ADİL IŞIK (ADL) ARASINDA İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,ISUBÜ İLE ADİL IŞIK (ADL) ARASINDA İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Haberin Tarihi: 31.5.2021 14:41:36 - Okunma Sayısı:2407 defa okundu.

İmzalanan protokol ile öğrenciler 4 ay yarı dönem için ve 2 ay staj dönemi için toplamda 6 ay işyerinde eğitim almış olacaklar.

ISUBÜ İLE ADİL IŞIK (ADL) ARASINDA İŞYERİ EĞİTİMİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Adil Işık; "Yıllardır beklediğimiz sistemin hayata geçmesinden dolayı çok mutlu oldum." 

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) ile Ünlü modacı, kadın giyiminin en ünlü markalarından birisinin sahibi hemşehrimiz Adil Işık’ın dünya markası Adil Işık Group (Adl) ile ISUBÜ arasında, öğrencilerin öğrenimleri sırasında işyerlerinde hem uygulamalı eğitim almalarını sağlamak hem de mezuniyet sonrası sektörün kalifiye elaman ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirilen İşyeri Eğitimi Protokolü imzalandı.

Ünlü İş İnsanı Adil Işık, ISUBÜ’nün işyeri eğitim programından duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Üniversitelerden yıllardır beklediğimiz buydu. Isparta’dan böyle bir girişim bizleri çok mutlu etti. Bizim yıllarca aradığımız ve peşinden koştuğumuz bir sistem. Hele hele firmaların ayağına kadar gelip, bu işi anlatmanız ve işbirliği teklifi yapmanın çok daha önemli. Üniversitelerdeki eğitim modeli bu olmalı, böyle olmalı. Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi yeni üniversite olmasına rağmen çalışmalarını duyuyor ve gurur duyuyoruz. Adl markasının bilgin ile değil uygulaman ile öğün sloganıyla, ISUBÜ’nün uygulamalı eğitimi dikkatimi arasındaki benzerliği de dikkatimi çekti.” diye konuştu

ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler ve Adl Grup adına Adil Işık’ın imzaladıkları protokolün Üniversitemize, Adl’ye, sektöre, öğrencilerimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulundular.

Rektör Diler, “Ülkemizin en önemli giyim markası ile protokolümüzü imzaladık. Üniversitemize ve Adil Işık markasına hayırlı uğurlu olsun. En kısa zamanda işbirliğimizin meyvelerini hep birlikte alacağız. MEYOK Koordinatörlüğümüz ve ilgili bölüm hocalarımız sizleri işyerinizde ziyaret edecekler. Öğrencilerimizin çalışmalarını da yerinde inceleyecekler. Amacımız daha kaliteli öğrenci ve sektöre hazır kalifiyeli eleman yetiştirmek. Adil Işık’ın bilgin ile değil uygulaman ile öğün sloganı üniversitemizin uygulamalı eğitimi bu anlamda bir biriyle örtüşüyor. Güzel ve keyifli bir iş birliği olacağına inancımız tamdır.” dedi.

Hemşehrimiz Adil Işık’ın Adil Işık Grup’taki ev sahipliğinde gerçekleştirilen İşyeri Eğitim Protokol imza toplantısına, ISUBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Diler, Şarkikaraağaç MYO Müdürü Öğr. Gör. H. Şakir Aksöz, ISUBÜ Medya Merkezi Müdürü Öğr.Gör. Fatih Ecevit, ISUBÜ Genel Sekreter Yardımcısı N. Fıratcan Çınar, ISUBÜ Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Selçuk Tokgöz katıldı.

İmzalanan protokol ile öğrenciler 4 ay yarı dönem için ve 2 ay staj dönemi için toplamda 6 ay işyerinde eğitim almış olacaklar.

 

Bu Haberi Paylaş


  • eğirdir,egirdir haber,akın gazetesi

Yorum Yap