MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta'da Halka Hitap Etti

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta'da Halka Hitap Etti
Haberin Tarihi: 16.5.2015 14:34:00 - Okunma Sayısı:3013 defa okundu.

Bahçeli, partisince Isparta Hükümet Meydanı'nda düzenlenen mitingde, mübarek Kandil gününde Isparta'da olmanın manevi hazzını en üst düzeyde yaşadığını ifade etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta’da Halka Hitap Etti

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Isparta açık hava toplantısına katıldı.

15 Mayıs 2015 Cuma günü Isparta Hükümet Meydanı'nda yapılan  mitinge Ispartalılar yoğun ilgi gösterdi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince düzenlenen mitingde, mübarek Kandil gününde Isparta’da olmanın manevi hazzını en üst düzeyde yaşadığını ifade etti.

Genel seçimlerin ülkenin birliğine, insanlığın refahına, en üst düzeyde katkı sağlaması dileğinde bulunan Bahçeli, seçimlerin de barış, huzur, olgunluk, güven içinde geçmesini umut ettiğini kaydetti.

Bahçeli, rahatsızlanan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’e de geçmiş olsun dileklerini iletti.

Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olmasına rağmen MHP’ye “Yavru muhalefet” demeyi sürdürdüğünü belirten Bahçeli, şöyle devam etti:

“Bize ‘Yavru’ diyen, seni asıl kimler yavruladı? Hangi küresel tezgah ve projeden doğdun? Gel önce bunu aydınlığa kavuştur. 2002’de biz gittik, Müslümanların ırzına ve hayat hakkına kast eden işgalciler geldi. 2002’de biz gittik, PKK’yı dirilten, teröristlere ‘Fidan’, ‘Dağdaki çocuklar’ diyen milliyetsizler geldi. 2002’de biz gittik, BOP’çular sökün etti, şehitler çığ gibi arttı, Türklük düşmanları mevzi kazandı, Türkiye’nin bahtı karardı. 2002’de biz gittik, millete küfreden havuzcular, Isparta’nın kesesine dadanan rüşvetçiler, bebek katiline methiyeler düzen namussuzlar mevki elde etti. Şimdi tekrar gelme vaktimiz ufukta belirmiştir. Geldiğimizde bunların alayını süpüreceğiz. 13 yıllık bozgun ve buhranı kazıyıp atacağız.

Erdoğan duy, Aydın’da Yörük olduğunu söyleyen Serok Ahmet açıkça işit, MHP kuşatmayı yara yara geliyor. Yandaş medyanın manşetlerini yene yene geliyoruz. Engelleri yıka yıka iktidara yürüyoruz. Karşımıza dikilen duvarları dağıta dağıta iktidara koşuyoruz. İhanetin belini kırmak için yürüyoruz. Rüşvetçileri adalete teslim etmek için yürüyoruz. Hırsızların yakasından tutmak için yürüyoruz. Türk milletini zafere ulaştırmak, Isparta’yı yeniden ayağa kaldırmak için kararlı adımlarla yürüyoruz. Biz yürüyoruz, onlar korkuyor. Biz yürüyoruz, onlar telaşlanıyor. Biz yürüyoruz, onlar kabus görüyor. Biz yürüyoruz, onlar tir tir titriyor fakat korkunun ecele faydası yok.”

Bahçeli, Türk milletinin zaten Kur’an ile yaşadığını, asırlardır Kur’an ile nefes aldığını, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kur’an-ı Kerim’i Müslüman düşmanlarına göstermesi gerektiğini vurgulayarak Bahçeli, şunları söyledi:

“Yapabiliyorsa, İslam düşmanlarına Kur’an-ı öğretsin. Bunlar münafıklık alametidir. Bu olanlar yoldan çıkmanın belirtisidir. Erdoğan zoru görünce masaya Kur’an’ı çıkarmaktadır. Ispartalı kardeşim bu din bezirganlığını hoş görmez, Allah ise hiç affetmez. ‘Erdoğan’a dokunmak ibadettir’ dediler. Peygamber ilan ettiler. Kendisini, anasını, babasını, eşini, çocuklarını kurban edecek kadar ileri gittiler. Haşa. ‘Allah’ın bütün vasıflarını üstünde topladığını’ iddia ettiler. Erdoğan’ın sözüne ‘Peygamber sünneti’ dediler. Seçildiği şehirleri ‘mübarek’ ilan ettiler. Efendimizin AKP amblemli nüfuz cüzdanını yaptırdılar. ‘Allah’ın elçisi’ diye seslendiler. Bunların hepsi kayıtlarda ve hafızalardadır.”

Bahçeli, “Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek” adıyla ilan ettikleri seçim beyannamelerinin heyecanla karşılandığını, beş ana projeyle milletin sıkıntılarını çözmek istediklerini söyledi.

Yoksulluk, yolsuzluk ve terörle mücadele edeceklerini, devlet ve yönetim reformuyla çürümenin önüne geçeceklerini anlatan Bahçeli, ahlak ve kalitenin tesisiyle çöküşü engelleyeceklerini belirtti.

“Üreten Ekonomi” programlarıyla milyonlarca vatandaşın sorununu gideceklerini belirten Bahçeli, “Ekonomi büyüyecek, insanımız refah ve zenginliğe ulaşacaktır” dedi.

Türkiye’nin MHP iktidarıyla tarihi misyonuna sahip çıkarak içinde bulunduğu ataletten kurtulacağını kaydeden Bahçeli, emeklilere şöyle seslendi:

“Mart ayında bin 400, eylül ayında bin 400 lira olmak üzere yılda toplam 2 bin 800 lira emekli destek ödeneği almak için bizimle yürüyün. Mazlumlar, mağdurlar, kimsesizler, yetimler, darda kalanlar, davetim sizlere. Gelin bizimle yürüyün. Emeklilerimizin banka promosyonu alabilmeleri, esnafın, emekli aylığından kesilen sosyal güvenlik destek priminin kaldırılması için kararlı adımlarla yürüyoruz. Şahit olun, takip edin, sözümüz sözdür. Emekli aylıkları arasındaki eşitsizliği gidereceğiz, emekli aylığı hesabındaki refah payını mutlaka yükselteceğiz. Kamu çalışanlarımıza çeşitli isimler altında ödenen tüm ek ödenekleri emekli aylıklarına aynen yansıtacağız. Emeklilikte yaşa ve prim gün sayısına takılan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini kökten gidereceğiz.”

Bahçeli, asgari ücreti net bin 400 liraya çıkarmak, büyük şehirlerde her ay 100 lira şehir içi ulaşım desteği vermek, evi olmayan muhtaç ailelere 250 lira kira yardımı yapmak için vatandaşlardan destek istedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap