Isparta'da Parklar Ve Çocuk Oyun Alanları Temizleniyor, Dezenfeksiyonu Yapılıyor

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,Isparta'da Parklar Ve Çocuk Oyun Alanları Temizleniyor, Dezenfeksiyonu Yapılıyor
Haberin Tarihi: 28.8.2021 10:56:11 - Okunma Sayısı:1423 defa okundu.

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şehirdeki 326 çocuk oyun alanı, parklar ve yeşil alanlarda dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor.

ISPARTA'DA PARKLAR VE ÇOCUK OYUN ALANLARI TEMİZLENİYOR, DEZENFEKSİYONU YAPILIYOR

 

Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü şehirdeki 326 çocuk oyun alanı, parklar ve yeşil alanlarda dezenfeksiyon çalışmaları gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in talimatları doğrultusunda hazırlanan program kapsamında yapılan çalışmalarda şehir genelindeki tüm çocuk parkları belli periyotlar halinde dezenfeksiyon işlemine tabi tutuluyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaları kapsamında çocuk oyun alanları temizleniyor, ardından da oyun ve spor aletleri en ince ayrıntısına kadar dezenfeksiyon işleminden geçiriliyor.

Mahallelerindeki parkların sağlık açısından belli periyotlar halinde dezenfeksiyona tabi tutulmasından dolayı memnuniyetlerini ifade eden vatandaşlar, çocuklara ve gençlere verilen değerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e teşekkür etti.

- Isparta Belediyesi Basın Bürosu

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap