SEMRA HANIM, EĞİRDİR GÖLÜ İSYANINI ANTALYA'YA TAŞIDI!!!

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,SEMRA HANIM, EĞİRDİR GÖLÜ İSYANINI ANTALYA'YA TAŞIDI!!!
Haberin Tarihi: 21.5.2015 17:19:00 - Okunma Sayısı:1998 defa okundu.

Hemşehrimiz Semra Taşkent, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Antalya'da düzenlenen yürüyüş etkinliğine oğlu ile birlikte, üzerinde"Eğirdir Gölü'nü hep beraber kurtaralım" yazılı tişörtleriyle katıldılar.

SEMRA HANIM, EĞİRDİR GÖLÜ İSYANINI ANTALYA'YA TAŞIDI!!!

 

            Hemşehrimiz Semra Taşkent, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Antalya’da düzenlenen yürüyüş etkinliğine oğlu ile birlikte, üzerinde “Eğirdir Gölü’nü hep beraber kurtaralım” yazılı tişörtleriyle katıldılar.

            Semra Hanımın bu eylemi; sadece 19 Mayıs coşkusuna bağlanamaz. Semra Hanımın, oğluyla birlikte vermek istediği mesajların arka planında bakın neler var: Her şeyden önce, Eğirdir Gölü’nün tarihi misyonuna, yani; Milli Mücadelede Batı Cephesine yaptığı askeri ve lojistik desteğin vurgusu var!!! Semra Hanımın, ikinci olarak vermek istediği mesaj şu: Eğirdir Gölü, temiz içme suyu rezervuarıdır... Allah korusun, harp var-darp var!!! Su savaşları da, neredeyse kapımızda!!! Hasta olan Gölümüze, hep birlikte sahip çıkmak, O'nu korumak/kurtarmak/kollamak durumundayız!!! Ve esas, Semra Hanımın altını beş kez kırmızı kalemle çizerek vurguladığı mesaj ise şu: "...Ey Antalya, ister sen benim, ister ben senin "ARKA BAHÇEN" olayım, Eğirdir Gölü’nden gözünü çek. Dokunma Gölüme!!! Zaten senin Ovanı, ANTALYA OVASINI, düdenler vasıtasıyla kaçan EĞİRDİR GÖLÜ'nün suları sulamakta!!! Şimdi tutmuşsun; KARACAÖREN BARAJ GÖLLERİNİ BAHANE EDEREK, EĞİRDİR GÖLÜ’NE GÖZ DİKMİŞSİN!!! ne imiş efendim?!!! "...EĞİRDİR GÖLÜ HAVZASI; KARACAÖREN BARAJ GÖLLERİNİN ALT HAVZASIDIR!!!" Hele, bak, bak, bak... Yediği naneye bak şunun!!! Ve sonra, KARACAÖREN BARAJ GÖLLERİ ÖZEL HÜKÜMLERİ nedeniyle de; Isparta'nın tarım ve sanayisini yasaklıyorsun!!! BOĞAZOVA'yı ortadan kaldırıyorsun!!! Şimdi anladınız mı, Semra Hanımın Antalya'daki 19 Mayıs coşkusunu yaşarken ki "EĞİRDİR GÖLÜ İSYANINI?!!! İŞTE BİZLERE, SEMRA HANIM GİBİ AKTİVİSTLER LÂZIM!!!

Zeki TARHAN / ANKARA

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap