CHP MİLLETVEKİLİ BAYDAR, BAŞKAN ŞENGÖL'Ü ZİYARET ETTİ

eğirdir haber,akın gazetesi,egirdir haberler,son dakika,CHP MİLLETVEKİLİ BAYDAR, BAŞKAN ŞENGÖL'Ü ZİYARET ETTİ
Haberin Tarihi: 22.5.2015 14:33:00 - Okunma Sayısı:3004 defa okundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi eski rektörlerinden, CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, önceki gün Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ü makamlarında ziyaret etti.

CHP MİLLETVEKİLİ BAYDAR, BAŞKAN ŞENGÖL’Ü ZİYARET ETTİ

Süleyman Demirel Üniversitesi eski rektörlerinden, CHP Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, önceki gün Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl’ü makamlarında ziyaret etti.

Yanlarında CHP Isparta milletvekili 2. sıra adayı İsa Önder Dinçtürk, CHP Isparta İl Başkanı Senayi Demirkol ve CHP Eğirdir İlçe Başkanı Hasan Ali İnce ile birlikte Başkan Şengöl’ü ziyaret eden milletvekili Baydar, Başkan Şengöl ile görüşmelerde bulundu.

Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinde Başhekim olarak da görev yapan CHP Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Eğirdir Tren Garı ve Hastane binasının bulunduğu yerde EĞİRDİR ÜNİVERSİTESİ kurulması ve burada Eğirdir Tıp Fakültesi ile Doğa Bilimleri Fakültesinin kurulması için meclise önerge verdiğini, önergenin hala mecliste beklediğini söyledi.

Aynı önergede Yalvaç’a Sosyal Bilimler Üniversitesi açılması konusunun da bulunduğunu anlatan milletvekili Baydar, Eğirdir’de açılacak İngilizce Tıp Fakültesi’nin hem bir marka haline gelen Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Rehabilitasyon Hastanesinin adını yaşatacağını hem de bölge ekonomisine çok büyük katkı getireceğini belirtti.

Önümüzdeki genel seçimlerde CHP Aydın Milletvekili 2. Sıra adayı olan Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, iktidara geldiklerinde Eğirdir ve Yalvaç Üniversitelerinin mutlaka kurulacağını vurgulayarak “Eğirdir’li hemşehrilerimizden 7 Haziran Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisine destek vermelerini diliyorum…” dedi.

Bu Haberi Paylaş



Yorum Yap